کد خبر: 78553 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 13 خرداد 1396 - 10:23
رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در شهرستان دشتستان:
رشد 5 درصدی آرای روحانی در دشتستان /انتظار داریم کابینه آینده دکتر روحانی کابینه ای جوان تر و اصلاح طلب تر باشند

اتحاد خبر: اکبر صابری، در آیین ضیافت افطاری فعالین ستادهای انتخاباتی دکتر حسن روحانی در دشتستان اظهار داشت: رای دکتر روحانی در مجموع شهرستان دشتستان حدود 5 درصد نسبت به چهار سال پیش افزایش داشته است، که رشد بسیار قابل توجهی است و البته این رشد در سرتاسر کشور بوده است. اما نکته جالب تر اینکه ما از 9 شهری که در شهرستان دشتستان ... 

اتحاد خبر: آیین ضیافت افطاری فعالین ستادهای انتخاباتی دکتر حسن روحانی در دشتستان جمعه 12 خرداد ماه با حضور روسای ستاد مرکزی شهرستان دشتستان و استان بوشهر برگزار شد.

اکبر صابری، رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در شهرستان دشتستان ضمن خیرمقدم به حاضرین برخی از دستاوردهای انتخابات 29 اردیبهشت را برشمرد و اظهار داشت: میدانید که مجلس طی چند روز گذشته دو حرکت انجام داده است که بسیار ارزشمند بوده  و نشان می دهد رای مردم بر حرکت نمایندگان مجلس هم تاثیر داشته است. یکی نواب اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی علی رغم دسیسه ی پایدارچی ها و تبلیغات سوئی که کردند، هم آقای پزشکیان و هم آقای مطهری با رایی بیشتر از سال گذشته مجددا به عنوان نواب رییس مجلس انتخاب شدند و آرا بالاترشان را مدیون حضور شما مردم در عرصه انتخابات هستند.
صابری افزود: همچنین نامه ی دیگری را نمایندگان مجلس به آقای رییس جمهور نوشتند، درخواست رفع حصر و رفع محدودیت ها و رعایت حقوق شهروندی و آزادیهای مردم بود که کمتر سابقه داشته است نمایندگان مجلس به این مسائل ورود کنند. ورود نمایندگان محترم به این صراحت و درخواستشان از آقای رییس جمهور پیام دیگر این انتخابات بود که شما شاهد آن هستید.

رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی تاکید کرد: انتظار داریم کابینه ی آینده ی آقای دکتر روحانی کابینه ای جوان تر و اصلاح طلب تر باشند، این هم قطعاً دستاورد دیگر شما در انتخابات خواهد بود.

اکبر صابری اضافه کرد: یک گزارش از انتخابات در حوزه ی دشتستان به دست من رسیده است که فکر می کنم برایتان جالب باشد، در حوزه ی انتخابیه شهرستان دشتستان مجموع آرای دکتر روحانی نزدیک به 12 هزار رای از آقای رییسی به عنوان رقیبش بیشتر بوده است. و این نشان می دهد که فرستادن اکیپ های مختلف به روستاها و پراکندن شایعات کذب و ضدتبلیغ هایی که بر علیه آقای روحانی انجام شد هیچ نتیجه ای نداشته است.

وی افزود: دکتر روحانی نزدیک به 7 هزار رای فقط در شهر برازجان بیشتر از رقیب خود داشته است که این مربوط به زحمات شما عزیزان است.

رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در دشتستان اذعان داشت: رای دکتر روحانی در مجموع شهرستان دشتستان حدود 5 درصد نسبت به چهار سال پیش افزایش داشته است، که رشد بسیار قابل توجهی است و البته این رشد در سرتاسر کشور بوده است. اما نکته جالب تر اینکه ما از 9 شهری که در شهرستان دشتستان داشتیم بیشترین درصد رای به آقای دکتر روحانی را در شهرهای شبانکاره و تنگ ارم با 65 درصد کل آرا داشتیم. در بحث روستاها هم که اینقدر رقیب سرمایه گذاری و تلاش کرده بود روستاهای بخش شبانکاره میانگین درصد آرای بیشتر و رتبه اول و روستاهای بخش ارم رتبه دوم را در بین 6 بخش شهرستان دشتستان داشته است.
وی ادامه داد: متاسفانه در ایام انتخابات بداخلاقی های زیادی صورت گرفت، به دفعات بنرهای آقای روحانی را پاره کرده و آتش زدند اما مردم به موقع جواب این اقدامات را دادند. دوربین های مداربسته تصاویر این بی حرمتی ها را ضبط نموده است، این تصاویر را همان ایام (چند روز قبل از انتخابات) در اختیار فرمانداری و ستاد انتخابات شهرستان قرار دادیم؛ انتظار من این است که این افراد شناسایی شده و برای سلامت انتخابات در دوره های آینده این افراد مورد تعقیب قانونی قرار بگیرند.

صابری عنوان کرد: یکی از مواردی که رقیب ما را خیلی ناراحت و عصبانی کرد ستاد اصولگرایان معتدل حامی دکتر روحانی بود، اینها آمدند و این ستاد را به شکل قانونی راه اندازی کردند و از ستاد اصولگرایان استان و تهران ابلاغ داشتند. اما ستاد رقیب دروغی را علم کردند و با نصب یک بنر دروغین ادعای حمایت اصلاح طلبان از آقای رییسی را مطرح کردند که من در شورای تامین اعتراض و گله خود را مطرح کردم که شورا اعتراض را من پذیرفت و دستور دادند ستاد غیر قانونی که بنام اصلاح طلبان سرپا کرده بودند را جمع کنند.

صابری در پایان از همه فعالان ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در ستاد مرکزی و ستادهای فرعی و ستاد بانوان و ستادهای شهرها و بخش ها و روستاهای تابعه شهرستان دشتستان قدردانی کرد.

گفتنی است در این آیین که با حضور محمد باقر سعادت رییس ستاد استانی دکتر روحانی برگزار شد حدود 800 فعال ستاد انتخاباتی دکتر روحانی از مناطق  مختلف شهرستان دشتستان  حضور داشتند و محمدباقر سعادت و حجت الاسلام شیخ احمد رزمجو نیز هرکدام سخنان کوتاهی بیان کردند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/78553