کد خبر: 7785 ، سرويس: فرهنگ و هنر
تاريخ انتشار: 19 آذر 1391 - 10:05
خلیل عمرانی شاعر برجسته دیری درگذشت

خلیل عمرانی که از مدت ها پیش در کما به سر می برد، صبح امروز در بیمارستان درگذشت.با وجود اینکه هفته پیش پزشکان از افزایش سطح هوشیاری خلیل عمرانی خبر داده بوده اند، با اینحال دیروز حال این شاعر انقلابی رو به وخامت گذاشت.خلیل عمرانی اوایل آذرماه به دلیل شوک ناشی از دیالیز دچار کمبود اکسیژن در مغز شد و به کما رفت.

خلیل عمرانی که از مدت ها پیش در کما به سر می برد، صبح امروز در بیمارستان درگذشت. به گزارش خبرنگار شبستان، با وجود اینکه هفته پیش پزشکان از افزایش سطح هوشیاری خلیل عمرانی خبر داده بوده اند، با اینحال دیروز حال این شاعر انقلابی رو به وخامت گذاشت.

 

 ایمان عمرانی در گفتگو با شبستان از کاهش سطح هوشیاری پدرش به 6 خبر داد و گفت: متاسفانه پدرم همچنان به کما به سر می برد.


ایمان عمرانی فرزند خلیل عمرانی با بیان این خبر به خبرنگار شبستان،گفت: بر اساس نظر پزشکان نسبت به روزهای گذشته سطح هوشیاری پدرم به 5 و 6 کاهش یافته است و همچنان در کما به سر می برند.

وی افزود: با عمل آنژیو و بالن وضع قلب پدر مطلوب و عادی است و انسداد یا تنگی عروق کاملا برطرف شد اما با این وجود پزشکان عنوان کرده‌اند که سطح هوشیاری کاهش یافته است.

خلیل عمرانی اوایل آذرماه به دلیل شوک ناشی از دیالیز دچار کمبود اکسیژن در مغز شد و به کما رفت.

 

خلیل عمرانی متخلص به‌ پژماندر سال 1343 در روستای‌ لمبدان شهرستان دیر به دنیا آمد. در سال 1372، پس از اخذ لیسانس ادبیات فارسی دبیر دبیرستان آیت‌الله طالقانی‌ بندر دیر شد و یک سال بعد، معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را به عهده گرفت. در سال 1376 به تهران آمد و ضمن‌ فعالیت‌های فرهنگی به تدریس‌ ادبیات در اسلامشهر پرداخت و از سال 1378 کارشناس فعالیت‌های‌ ادبی اداره ی کل آموزش و پرورش‌ تهران شد.

وی  یکی از غزل‌سرایان و مثنوی‌سرایان پس از انقلاب است و از جمله آثار منتشر شده وی می‌توان به "ترنم حضور"، "مروارید فراموش(گزیدهء غزل‌ها)1376"، "ساعت به وقت شرعی دریا (مجموعهء غزل)1380 "، "گزینه ادبیات معاصر"، "دلمویه‌های بم" و گزیدهء شعرها(مجموعه نیستان)1380 اشاره کرد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/7785