
اتحادخبر: انجمن گردشگران دشتستان به منظور حمایت از کار فرهنگی با رضا براتی یکی از کتابخانه داران بزرگ دشتستانی دیدار کرد.
اتحادخبر- مهدی پایدار: انجمن گردشگران دشتستان به منظور حمایت از کار فرهنگی با رضا براتی یکی از کتابخانه داران بزرگ دشتستانی دیدار کرد.

با توجه به هماهنگی های انجام شده با رضا براتی، مدیران و تعدادی از اعضای انجمن گردشگران دشتستان دیدار صمیمانه ای با ایشان در منزل شخصی وی انجام دادند و از مجموعه کتاب های نفیس و قدیمی بازدید کردند.
آقاي براتی در سخنانی که در بدو ورود ایراد کردند، از نحوه جمع آوری و علاقه به کتاب توضیحاتی دادند و اظهار داشتند: به غیر از کتاب، در جمع آوری نوارهای کاست، صفحه های گرامافون،مجله، روزنامه، نوارهای ویدیویی و... تلاش ویژه ایی داشته، که به مجموعه ایی بزرگ برای بازدید تبدیل شده است.
کتاب های براتی، نفیس و جالب و در نوع خود بی نظیر است. بعضی از کتاب ها را چندین بار خوانده است و با وسواس خاصی نگهداری می کند.
لازم به توضیح است که ایشان دل نوشته هایی به سبک متون قدیم دارد که با آهنگ های خاصی و به زبان کاملا شیرین پارسی سروده است./ص



































