کد خبر: 75898 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 16 فروردين 1396 - 08:29
تولید عسل کنار در استان بوشهر

اتحادخبر: پوشش گیاهی مناسب و درختان کنار زمینه مناسبی برای تولید عسل کنار در استان بوشهر فراهم کرده است.

اتحادخبر: پوشش گیاهی مناسب و درختان کنار زمینه مناسبی برای تولید عسل کنار در استان بوشهر فراهم کرده است.

به گزارش «اتحادخبر» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ کارشناس مسئول زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در استان بوشهر زنبورداران دو بار در سال عسل تولید می کنند.

فرید صادقی افزود: علاوه بر 360 زنبوردار بومی، 600 زنبور دار مهاجر هم از استانهای فارس، اصفهان، همدان و چهار محال و بختیاری برای تولید عسل از شهریور تا اردیبهشت  در استان بوشهر به سر می برند.

وی گفت: عسل کنار و عسل بهاره ای که در استان بوشهر تولید می شود از نظر طعم، کیفیت و بازارپسندی جایگاه خاصی در کشورمان دارد.

صادقی میزان عسل تولیدی استان را در سال 390 تن عنوان کرد و افزود: این مقدار از 36 هزار کلونی برداشت می شود.

وی گفت: پرورش زنبور و تولید عسل اگر چه بازده زمانی طولانی دارد اما زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم کرده است.

صادقی افزود: داشتن 50 هزار هکتار جنگل طبیعی کنار فرصت طلایی تولید عسل را در استان فراهم کرده است.

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/75898