
اتحادخبر: این روزها بندر گناوه یکی از شلوغ ترین و گردشگر پذیرترین شهرهای ایران است و میزبان هزاران هم وطن عاشق خرید می باشد.
اتحادخبر- قاسم پاکدل: این روزها بندر گناوه یکی از شلوغ ترین و گردشگر پذیرترین شهرهای ایران است و میزبان هزاران هم وطن عاشق خرید می باشد.
مسافرانی که صرفاً به قصد خرید به این بندر تجاری مسافرت می کنند.
عکاس: اسماعیل کشتکار
قرار گرفتن در کنار خلیج همیشه فارس، دارا بودن بازارهای متعدد و پایین بودن قیمت ها نسبت به شهرهای بزرگ و همجواری با شهرستان دشتستان با آب و هوایی معتدل و اماکن گردشگری فراوان که میزبان خوبی برای مسافران و گردشگران خسته از خرید و بازار می باشد، این شهر را به قطبِ گردشگریِ اقتصادیِ ایران، تبدیل کرده است.
تصاویر خود را برای نشر در قسمت تصویر روز اتحاد خبر به شماره ۰۹۳۶۶۳۲۰۱۱۴ ارسال نمایید تا با نام شما در این پایگاه خبری نشر داده شود. مثل همیشه با نظرات سازنده خود ما را یاری کنید./ص