کد خبر: 73375 ، سرويس: حوادث
تاريخ انتشار: 12 بهمن 1395 - 08:54
۲ کشته و زخمی پایان مرگبار درگیری در بهبهان

اتحادخبر: صبح دیروز در فضاهای مجازی خبری مبنی بر تیراندازی‌‌ مشکوک و کشته و مجروح شدن شهروند و یک راننده ‌در شهرستان بهبهان منتشر شد.

اتحادخبر: صبح دیروز در فضاهای مجازی خبری مبنی بر تیراندازی‌‌ مشکوک و کشته و مجروح شدن شهروند و یک راننده ‌در شهرستان بهبهان منتشر شد.


به گزارش«اتحادخبر» به نقل از تسنیم؛ حسین ملک خدایی فرماندار شهرستان بهبهان ضمن تکذیب شایعات منتشر شده در فضا‌ی مجازی اظهار داشت: حوالی ساعت یک بامداد ‌دو‌شنبه درگیری بین چند نفر با اسلحه در پارک خارستان این شهرستان رخ داد و متاسفانه در این درگیری یک نفر که در واقع رهگذر بود کشته شد.

وی با بیان اینکه دلیل درگیری تا کنون اختلافات شخصی عنوان شده است، گفت: یکی از طرفین درگیری نیز مجروح شده و نیروهای انتظامی 2 نفر از عوامل درگیری را بازداشت و آن‌ها را برای ادامه مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داد.

فرماندار بهبهان گفت: افراد درگیر شده جوانان یک محله بوده و دو نفر از خاطیان متواری شده‌اند که نیروهای انتطامی در حال رسیدگی به موضوع و 2 نفر مجرم متواری هستند./ج

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/73375