کد خبر: 73062 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 05 بهمن 1395 - 11:43
تصویر روز اتحادخبر(149)/ لطفاً کمک نکنید

اتحادخبر: به گداهای سودجو کمک نکنید، چرا که این افراد حتی اگر نیازمند و مستحق دریافت کمک های مالی هم باشند، که قطعاً نیستند، باز هم چون دست پیش خلقِ خدا دراز کرده اند، گناه کارند و نباید حمایت شوند.

اتحادخبر- قاسم پاکدل: به گداهای سودجو کمک نکنید، چرا که این افراد حتی اگر نیازمند و مستحق دریافت کمک های مالی هم باشند، که قطعاً نیستند، باز هم چون دست پیش خلقِ خدا دراز کرده اند، گناه کارند و نباید حمایت شوند.
پیامبر اسلام (صلی ‌الله ‌علیه‌ و ‌آله)
می فرمایند: خداوند تبارك و تعالى، صفت گدائى از دیگران را دشمن می ‌دارد.
پس بیایید به جای کمک به این افراد سودجو، به نیازمندان واقعی، با شرافت و آبرومندِ جامعه که هر چند با مشقت و سختی فراوان، زندگی می کنند، اما حاضر نیستند دستشان را پیش دیگران دراز کنند، کمک نماییم.
بیایید فرهنگ گدایی را در جامعه ریشه کن نماییم.

 

تصاویر خود را برای نشر در قسمت تصویر روز اتحاد خبر به شماره ۰۹۳۶۶۳۲۰۱۱۴ ارسال نمایید تا با نام شما در این پایگاه خبری نشر داده شود. مثل همیشه با نظرات سازنده خود ما را یاری کنید./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/73062