کد خبر: 72958 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 03 بهمن 1395 - 15:24
امام جمعه دیلم:
اطلاع رسانی نشدن خدمات دولت، خیانت به نظام است

اتحادخبر: امام جمعه دیلم گفت: اطلاع رسانی نشدن دستاوردها و خدمات دولت به مردم ،خیانت به نظام و انقلاب است. به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید ابوالحسن حسینی بوشهری روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دیلم افزود: دهه مبارک فجر بهترین فرصت برای ارایه خدمات دولت و نظام به مردم است و باید مسئولان بجد دراین زمینه تلاش کنند. وی...

اتحادخبر: امام جمعه دیلم گفت: اطلاع رسانی نشدن دستاوردها و خدمات دولت به مردم ،خیانت به نظام و انقلاب است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید ابوالحسن حسینی بوشهری روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دیلم افزود: دهه مبارک فجر بهترین فرصت برای ارایه خدمات دولت و نظام به مردم است و باید مسئولان بجد دراین زمینه تلاش کنند.
وی بابیان اینکه یکی از مهمترین اهداف برنامه های دهه مبارکه فجر تبیین آرمانها و دستاوردهای انقلاب است، یادآورشد: همه باید از این فرصت 10 روزه با بهره گیری از تمامی امکانات، خدمات نظام و دولت را بدون تنگ نظری های جناحی برای مردم بازگو کنیم.
امام جمعه دیلم ادامه داد: نوآوری دربرنامه های دهه فجر ضرورت دارد و باتوجه به اینکه مخاطبان جشن های انقلاب اقشارمختلف مردم بویژه قشرجوان هستند برنامه ها با شور هیجان ،نشاط وشادی و با محوریت شئونات اسلامی مدنظر باشد.
وی گفت:در ایام مبارک دهه فجر استفاده از موسیقی که متناسب با فضای انقلابی و اسلامی باشد هیچ گونه مشکلی ندارد .
حسینی بوشهری با تقدیر از برگزارکنندگان همایش تجلیل ازخیرین شاخص حوزه سلامت ، گفت :هماهنگی و هم افزایی بیشتر جهت اجرای مراسم های فرهنگی و اجتماعی با مسئولان مربوطه درشهرستان لازم است.
فرماندار دیلم هم بااشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی براطلاع رسانی خدمات دولت ونظام بویژه حقوق شهروندی به تمام نهادها و دستگاههای اجرایی گفت: 120ماده منشور حقوق شهروندی برگرفته از قانون اساسی و سایرقوانین است که انتظار می رود مسئولان به آن اهتمام جدی ورزند.
حسن اسماعیلی افزود: نقش رئیس جمهوری در اجرای قانون اساسی و پاسداری ،حمایت و پشتیبانی از آزادی ،حرمت اشخاص و حقوق ملت یکی از مهمترین بندهای این منشور است.
وی گفت: دولت با همکاری سایر قوا و ارکان حاکمیت درحد منابع و امکانات و درچارچوب قانون اساسی اقدام های لازم را در خصوص منشور حقوق شهروندی انجام می دهد.
اسماعیلی افزود: هدف رئیس جمهوری از تدوین منشور حقوق شهروندی اجرای یکی دیگر از وعده های انتخاباتی بوده است.
وی حق صلح، امنیت و اقتدار ملی، محیط ‌زیست سالم و توسعه پایدار، آموزش و پژوهش، دسترسی و مشارکت فرهنگی، رفاه و تامین اجتماعی،اشتغال و کارشایسته ، مسکن، اقتصاد شفاف و رقابتی، برخورداری از دادخواهی عادلانه، دسترسی به فضای مجازی، آزادی اندیشه و بیان و کرامت و برابری انسانی را از نکات مهم تاکیدشده در پیام رئیس جمهوری ذکر کرد./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/72958