
اتحاد خبر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: بوشهر و خورموج در آستانه کسب عنوان پایتخت کتاب ایران قرار دارند.
اتحاد خبر: حمیده ماحوزی ضمن تاکید بر اهمیت بزرگداشت بزرگان ادب و فرهنگ هر خطهای، زنده یاد شعله تنگستانی را شاعری بزرگ و صاحب سبک دانست و گفت: برگزاری چنین مراسماتی باعث معرفی هرچه بیشتر مفاخر ملی و استانی به نسل جوان می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، ماحوزی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی کوتاه از فعالیتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر در حوزههای مختلف پرداخت و گفت: یکی از مهمترین اهداف و برنامه های این اداره کل برنامهریزی جامع و کامل در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی است و در این راستا شهرهای بوشهر و خورموج در آستانه کسب عنوان پایتخت کتاب ایران قرار دارند.
ماحوزی از همه ادارات و نهادها درخواست کرد تا در کارها و تولیدات فرهنگی یاور، همراه و همکار این اداره و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها باشند.
همایش نکوداشت شاعر شهیر اهرمی زنده یاد محمد سلیمانی معروف به شعله تنگستانی با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، شاعران، مهمانان، مسئولین و علاقمندان در اهرم برگزار شد.