کد خبر: 67955 ، سرويس: گوناگون
تاريخ انتشار: 04 آبان 1395 - 10:13
دسر میوه ای بادامی
رژیمی ها این دسر را نخورند!

اتحادخبر: بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شما می توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.

اتحادخبر: بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شما می توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.

مواد لازم:
 
  •  بیسکویت بادامی آمارتی : 8 عدد
  •  شیر نارگیل : 4 قاشق غذاخوری
  •  تمشک : 225 گرم
  •  ماست شیرین : 300 میلی لیتر
  •  اسانس بادام : 1 قاشق چای خوری
  •  خامه کم چرب : 300 میلی لیتر
  •  بادام پرک تفت داده شده : 15 گرم
  •  پودر کاکائو : 1 قاشق چای خوری
 
دسر میوه ای بادامی 
 

طرز تهیه:

1. بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچک خرد نمایید .

2. بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین 4 لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید . شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند .

3. روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید . سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .

4. ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید . سپس آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .

5. قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .

6. روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز:

دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود . اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید . به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند ./ج

وب‌سایت آوای سلامتی

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/67955