کد خبر: 67779 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 01 آبان 1395 - 08:59
افتتاح نخستین آزمایشگاه استاندارد کولرهای گازی در بوشهر

اتحادخبر: همزمان با روز جهانی استاندارد با مشارکت بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریال نخستین و پیشرفته‌ترین آزمایشگاه استاندارد کولرهای گازی کشور در بوشهر راه‌اندازی شد.

اتحادخبر: همزمان با روز جهانی استاندارد با مشارکت بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریال نخستین و پیشرفته‌ترین آزمایشگاه استاندارد کولرهای گازی کشور در بوشهر راه‌اندازی شد.

به گزارش «اتحادخبر»؛ مدیر عامل شرکت بازرسی فنی نیرو گستر لیان با بیان اینکه این طرح  با سرمایه گذاری 20 میلیارد ریال راه‌اندازی شد افزود: این آزمایشگاه زمینه توسعه بخش بازرگانی را در استان بوشهر و استانهای همجوار فراهم کرده و به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش محرک اقتصادی در حوزه واردات و تولید کولر های گازی را فراهم می‌کند.

http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1395/07/29/139507291630507508988534.jpg

وی تاکید کرد: با حمایت مدیران استانی زمینه توسعه فعالیت‌های این شرکت و شرکت‌های همکار فعال در زمینه آزمایشگاهی و بازرسی استاندارد در استان بوشهر  بیش از پیش فراهم شود.

تنها آزمایشگاه کولر گازی استاندارد کشور در بوشهر ایجاد شد

مدیرکل استاندارد استان بوشهر نیز با بیان اینکه بخش خصوصی برای ایجاد این آزمایشگاه‌، بیش از 20 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده تصریح کرد: آزمایشگاه کولرگازی بوشهر تنها آزمایشگاه  فعال و به روز کشور است.

محمد رحیم بهره مند با قدردانی از تلاش سرمایه‌گذار این آزمایشگاه بر حمایت‌های لازم از بخش خصوصی تاکید کرد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/67779