
اتحاد خبر:خدام بارگاه آستان منور و مقدس امام رضا (ع) با خانواده های ایتام زیرپوشش کمیته امداد امام (ره) شهرستان دیلم دیدار کردند.
اتحاد خبر:مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) دیلم گفت: دعوت از هیات خدام رضوی بمنظور تقویت ارتباط معنوی بانوان سرپرست خانوار با ائمه اطهار(ع) و امام رضا(ع) انجام و با استقبال پرشور این قشر روبرو شد.

اسماعیل زارع افزود: اهدای بسته های تبرک شده و گرداندن پرچم متبرک بارگاه منور رضوی از جمله برنامه های جذاب و مورد علاقه در این برنامه بود که در آن صحنه هایی از شور و عشق و ارادت حاضران به آستان مقدس حضرت امام رضا(ع) رقم خورد.
وی گفت: دراین دیدار تعدادی از کارکنان دستگاههای اجرایی شهرستان و امام جمعه حضور داشتند.
زارع بیان کرد: یکی از مهم ترین برنامه های فرهنگی این نهاد، اعزام مددجویان به کربلا و مشهد است که در سال جاری 65 نفر به این فیض نایل شدند و تا پایان سال به 290 نفر خواهد رسید.
وی یادآورشد: تمام هزینه های اعزام مددجویان به حرم امام رضا (ع) درقالب طرح شوق زیارت ازسوی خیرین تامین می شود.
شهرستان دیلم در منتهی الیه شمالی استان بوشهر قراردارد./م