امروز: پنجشنبه 23 ارديبهشت 1400
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 14 مرداد 1395 - 08:30
اتحادخبر: به گفته محققان، مصرف گوشت قرمز به عنوان منبع اصلی پروتئین می تواند موجب کوتاه شدن عمر شود.
اتحادخبر: به گفته محققان، مصرف گوشت قرمز به عنوان منبع اصلی پروتئین می تواند موجب کوتاه شدن عمر شود.

به گزارش مهر؛ محققان عنوان می کنند افرادی که بیشتر پروتئین موردنیاز بدن شان را از طریق منابع گیاهی تامین می کنند در مقایسه با کسانی که مقدار زیادی پروتئین حیوانی مصرف می کنند، کمتر در معرض ریسک مرگ زودهنگام هستند.

به گفته دکتر مینگ یانگ سونگ، عضو تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد بوستون، تمام پروتئین های حیوانی دارای ریسک مشابه و یکسانی نیستند.

محققان عنوان می کنند بسیاری از مصرف کنندگان گوشت قرمز دارای عادات ناسالم غذایی نظیر مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار کشیدن هم هستند.

سونگ در ادامه عنوان می کند: «ما دریافتیم پروتئین موجود در گوشت قرمز، بخصوص گوشت قرمز فرآوری شده، ارتباط تنگاتنگی با مرگ زودهنگام دارد. اما پروتئین ماهی یا مرغ چنین ویژگی ای ندارند.»

یافته های این تحقیق مزایای گنجاندن پروتئین گیاهی بیشتر در رژیم غذایی روزانه را موارد زیر عنوان می کند:

-پژوهشگران دریافتند به ازای هر ۳ درصد افزایش در مصرف پروتئین گیاهی در رژیم غذایی روزانه، شرکت کنندگان شاهد کاهش ۱۰ درصدی ریسک مرگ به هر دلیل و کاهش ۱۲ درصدی ریسک مرگ قلبی بودند.

-به ازای هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف پروتئین حیوانی در روز، شرکت کنندگان ۲ درصد افزایش ریسک مرگ به هر دلیل و ۸ درصد افزایش ریسک مرگ ناشی از مشکلات قلبی را تجربه کردند.

-جایگزینی ۳ درصد کالری حاصل از پروتئین حیوانی با پروتئین گیاهی موجب کاهش ریسک مرگ زودهنگام می شود که به میزان آن به نوع پروتئین حیوانی جایگزین شده بستگی دارد.

-یافته ها نشان داد اگر افراد گوشت قرمز فرآوری شده کمتری بخورند با کاهش ۳۴ درصدی مرگ زودهنگام روبرو هستند، در مورد مصرف کمتر گوشت غیرفرآوری شده این رقم ۱۲ درصد و در مورد مصرف کمتر تخم مرغ این رقم ۱۹ درصد خواهد بود. به گفته سونگ، منظور از گوشت قرمز فرآوری شده سوسیس و کالباس است.

گوشت های فرآوری شده حاوی مقدار زیادی سدیم و نیترات هستند که با ابتلا به بیماری قلبی و سرطان مرتبط هستند. برش های چرب گوشت، بخصوص گوشت قرمز، هم حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده، کلسترول و کالری اضافی است.

اما پروتئین های گیاهی به مراتب سالم تر هستند چراکه حاوی مقادیر زیاد فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین های B، اسیدهای چرب اُمگا-۳ و سایر مواد مغذی خوب هستند و در عین حال کالری کمتری داشته و فاقد چربی اشباع شده هستند./ص



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مراسم احیای شب قدر در برازجان برگزار شد
  • مراسم تعزیه خوانی شهادت امام علی(ع) در برازجان /تصاویر
  • شهر الکترونیک و نقش آن در رفاه و آسایش شهروندان
  • آتش در کوه‌های "باخ تاج" دشتستان شعله ور شد
  • منطقه آزاد نرخ اشتغال را افزایش می دهد/ تشریح محدوده منطقه آزاد بوشهر
  • منطقه آزاد، بوشهر را به مرکز صادرات به کشورهای قطر و کویت تبدیل می‌کند/ تشریح کارکردهای خاص منطقه آزاد بوشهر
  • اجرای منطقه آزاد بوشهر تاثیری بر قیمت زمین و مسکن نخواهد داشت/ تفاوت های هفت منطقه آزاد جدید با مناطق آزاد قبلی
  • تجلیل شهردار خارگ از همراهی و همدلی همسران و خانواده های پرسنل شهرداری
  • پارلمان شهری مطلوب / پارلمان شهری مخرب
  • دیدار سرپرست تامین اجتماعی با دبیر اجرایی خانه کارگر استان بوشهر
  • شماره جدید هفته نامه اتحاد جنوب منتشر شد
  • اخلاق انسانی در همزیستی اجتماعی
  • توزیع بسته معیشتی میان نیازمندان به مناسبت ماه مبارک رمضان
  • نحوه واکسیناسیون کرونا برای ایرانیان فاقد کارت ملی / افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور از تیرماه
  • تصاویری دلنشین از اردیبهشت شیراز
  • .: هوای هنر 1 روز قبل گفت: ما بودیم قدر نشناسی ...
  • .: سعدآباد 1 روز قبل گفت: دوست داری همه ی ...
  • .: دنیا دیده 1 روز قبل گفت: شهدالّله ا: تاکنون متنی ...
  • .: آیداانگالی 1 روز قبل گفت: دوردبراقای طحانیان عزیزمن درست ...
  • .: کور سوی امید 1 روز قبل گفت: سلام امیدوارم بجای هشت ...
  • .: عليرضا حدود 3 روز قبل گفت: سلام مگه قراره كسي ...
  • .: نامی نظری حدود 3 روز قبل گفت: سلام و درود. احسنت ...
  • .: ازاصفهان حدود 3 روز قبل گفت: آقایان چرا مناعت طبع ...
  • .: بوشهری حدود 3 روز قبل گفت: مگر الان برای صادرات ...
  • .: d حدود 4 روز قبل گفت: رسما به مردم استان ...