کد خبر: 64536 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 11 مرداد 1395 - 10:14
مجمع طلاب و فضلای استان بوشهر:
بیانیه صادره علیه امام جمعه دیلم جعلی است

اتحادخبر: مجمع نمایندگان طلاب و فضلای استان بوشهر مقیم حوزه علمیه قم در بیانیه ای با تکذیب وجود مجمعی با عنوان 'مجمع طلاب و روحانیون دیلم' اعلام کرد: بیانیه صادره علیه امام جمعه دیلم این استان به نام مجمع طلاب و روحانیون دیلم در برخی فضاهای مجازی و سایت های استانی جعلی است. به گزارش اتحادخبر به نقل از ایرنا، دراین بیانیه که نسخه ای از آن روز دوشنبه در اختیار دفتر ...

اتحادخبر: مجمع نمایندگان طلاب و فضلای استان بوشهر مقیم حوزه علمیه قم در بیانیه ای با تکذیب وجود مجمعی با عنوان 'مجمع طلاب و روحانیون دیلم' اعلام کرد: بیانیه صادره علیه امام جمعه دیلم این استان به نام مجمع طلاب و روحانیون دیلم در برخی فضاهای مجازی و سایت های استانی جعلی است.

به گزارش اتحادخبر به نقل از ایرنا، دراین بیانیه که نسخه ای از آن روز دوشنبه در اختیار دفتر ایرنا قرار گرفت، آمده است: استان بوشهر تنها یک مجمع طلاب و روحانیون دارد که دارای سه نماینده است و درمجمع بزرگ طلاب و فضلای حوزه علمیه قم فعالیت می کند.
این بیانیه تاکید کرده است: هیچ مجمعی تحت عنوان مجمع طلاب و روحانیون شهرستان دیلم وجود ندارد و استفاده از این نام کذب محض است و آن بیانیه کذائی که علیه حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج سید ابوالحسن حسینی در فضای مجازی و بعضی از سایت های استان منتشر شده است کذب است و این اقدام توسط یک فرد صورت گرفته که جز عقده و مسائل شخصی و غرض ورزی چیز دیگری نیست.
دربیانیه نمایندگان طلاب و فضلای استان بوشهر یادآورشده است: در هر صورت اینگونه اعمال و رفتارها خلاف وحدت و یکپارچگی است و با دیدگاههای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای سازگاری ندارد و ما نمایندگان طلاب و فضلای استان بوشهر مقیم حوزه علیمه قم آن را محکوم می کنیم.
نام حجج اسلام سید علی اکبر حسینی نژاد، حسین نمازی و عبد الرضا محمودی بعنوان نمایندگان طلاب و فضلای استان بوشهر درحوزه علمیه قم دراین بیانیه قید شده است.
امام جمعه دیلم پس از حضورش در مراسم سالگرد پیروزی حسن روحانی با سخنرانی صادق زیباکلام در این شهر و سپس دفاع از این اقدام که به گفته وی در راستای رفتار فراجناحی امام جمعه است، مورد هجمه تندروها قرار گرفت و ترکش این رفتارها طی یک هفته اخیر بیشتر شده است.
درهفته گذشته بیانیه ای با عنوان 'مجمع طلاب و روحانیون دیلم' علیه حجت الاسلام ابوالجسن حسینی بوشهری امام جمعه دیلم در فضای مجازی منتشر شد که درخواست تغییر وی شده بود./ص

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/64536