
اتحاد خبر: مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر گفت: شش استخر سرپوشیده در سطح شهرستان های استان بوشهر در دست احداث است.
اتحاد خبر: مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر گفت: شش استخر سرپوشیده در سطح شهرستان های استان بوشهر در دست احداث است.
به گزارش ایرنا، احمد بهروزیان فر در نشست با مسئولان هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان بوشهر افزود: با احداث این استخرها و همچنین روند مطلوب فعالیت استخرهای موجود در شهر بوشهر مشکلات زیرساختی هیات شنا استان بوشهر به حداقل رسیده است.
وی یادآور شد: استخر کوثر شهر بوشهر پس از نزدیک به پنج سال تعطیلی در 10 ماه و آن هم در سخت ترین شرایط مالی کشور مورد بازسازی کامل قرار گرفت.
بهروزیان فر بیان کرد: براساس گزارش های دریافتی این استخر با استقبال چشمگیری بانوان بوشهری نسبت به آقایان همراه شده است.
وی گفت: امید است با زیرساخت های موجود در استان بوشهر در زمینه ورزش شنا در نیمه دوم سال جاری شاهد برگزاری مسابقات کشوری در رده های سنی مختلف باشیم.
بهروزیان فر با تقدیر از همکاری مطلوب هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان بوشهر با اداره کل ورزش و جوانان استان تاکید کرد: در موضوع فعالیت های استخرهای شنا در سطح استان هیات مربوطه باید نظارت کافی و لازم را داشته باشد.
وی ادامه داد: امید است با تدابیر لازم زمینه موفقیت شناگران بوشهری در مسابقه های کشوری و به دنبال آن بین المللی فراهم شود. /ع