کد خبر: 61993 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 18 خرداد 1395 - 11:53
مدیرعامل ایرانجوان: با اتهام مدیر پاس همدان برخورد می‎کنیم

اتحادخبر: مدیرعامل ایرانجوان بوشهر در خصوص اظهارات مدیرعامل پاس همدان گفت: تا امروز در قبال صحبتهای ایشان سعی کردیم سکوت پیشه کنیم، زیرا شان باشگاه ما بالاتر از اینهاست که وارد این بازیها بشود، اما با ادامه تهمت زنی های وی ناچاریم طور دیگری برخورد کنیم.

اتحادخبر: مدیرعامل ایرانجوان بوشهر در خصوص اظهارات مدیرعامل پاس همدان گفت: تا امروز در قبال صحبتهای ایشان سعی کردیم سکوت پیشه کنیم، زیرا شان باشگاه ما بالاتر از اینهاست که وارد این بازیها بشود، اما با ادامه تهمت زنی های وی ناچاریم طور دیگری برخورد کنیم.

به گزارش «اتحادخبر»؛ رضا فرهمندنیا افزود: باشگاه پاس و مدیرعاملش می خواهند با فرافکنی و نسبت دادن ناکامی شان به دیگران، اشتباهات خود را در اذهان مردم  همدان جور دیگری جلوه بدهند و به همین دلیل  هر روز با یک خبرگزاری مصاحبه کرده و اقدام به جو سازی و تهمت زنی می کنند که کار بسیار ناپسندی است.

فرهمند نیا در رابطه با واکنش باشگاه ایرانجوان به این موضوع تاکید کرد: ما سعی کردیم در قبال این موضوع سکوت کنیم ، اما متاسفانه مدیرعامل باشگاه پاس همدان در حالی که هیچ اتهامی ثابت نشده ، همچنان بر طبل تبانی می کوبد و این تهمت را مدام تکرار می کند . بهمین خاطر با توجه به اینکه عهد کرده بودیم اگر این اتفاقات تکرار شود مجبوریم طور دیگری برخورد کنیم ، این موضوع را از طریق کمیته انضباطی و مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد تا کسی به خود اجازه ندهد به همین راحتی با حرفهای نسنجیده با آبروی باشگاه پرقدمت ایرانجوان بازی کند.

مدیرعامل باشگاه پاس در ادامه توجیهاتش درباره سقوط این تیم به لاگ دو، باز هم به تیم ایرانجوان اتهام تبانی زده و گفت: از نظر من بدون شک در دیدار تیم‌های فولاد یزد و ایران جوان تبانی رخ داده است.

عبدالحمید رمضانی اظهار داشت: ما در حال حاضر منتظر رای کمیته اخلاق و صیانت در خصوص شکایتمان در مورد تبانی در دیدار تیم‌های فولاد یزد و ایران جوان هستیم. شدیداً به این بازی معترض هستیم و از نظر من بدون شک این اتفاق رخ داده است. ما مدارک و مستندات خود را به فدراسیون فوتبال هم ارسال کردیم و منتظر رای آن‌ها هستیم.

وی ادامه داد: امیدوارم مسئولان هر چه زودتر رای خود را در خصوص این دیدار صادر کنند چرا که اگر دیر شود ممکن است پیامدهای بدی را در پی داشته باشد. من هم تمام هم و غم خود را بر این موضوع می‌گذارم تا این مسئله را اثبات کنم یا مسئولان مرا در مورد این موضوع قانع کنند./ج

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/61993