
کد خبر: 61090 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 23 ارديبهشت 1395 - 09:43
عذرخواهی برزیل از فدراسیون فوتبال ایران
اتحادخبر: رئیس کنفدراسیون فوتسال برزیل از فدراسیون فوتبال ایران به خاطر لغو برنامه بازی تدارکاتی با تیم ملی فوتسال ایران عذرخواهی کرد.
اتحادخبر: قرار بود تیم ملی فوتسال برزیل تابستان امسال و قبل از مسابقات جام جهانی کلمبیا ابتدا به قزاقستان و سپس به ایران سفر کند تا بازیهای تدارکاتی را با تیمهای ملی این دو کشور برگزار کند.
با این حال بدقولی قزاقها و فراهم نبودن شرایط مناسب برای برزیلیها باعث شد تا آنها قید سفر به قزاقستان و سپس حضور در ایران را بزنند. بر همین اساس کنفدراسیون فوتسال برزیل نامهای را به فدراسیون فوتبال ایران ارسال و از بابت لغو این سفر عذرخواهی کرد.
نکته جالب اینجاست که برزیلیها هنوز از تغییر رئیس فدراسیون فوتبال ایران بی خبر بوده و این نامه را خطاب به علی کفاشیان رئیس سابق زدهاند!/ج
منبع/مهر
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/61090