کد خبر: 59125 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 16 اسفند 1394 - 21:48
باحضور فرماندار دشتستان:
56نهال به یاد 56شهید دانشجوی استان کاشت شد /تصویر

اتحاد خبر: با حضور فرماندار دشتستان 56 نهال به مناسبت هفته درختکاری به یاد و پاسداشت 56شهید دانشجوی استان بوشهر  در اراضی منابع طبیعی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان غرس شد.

اتحاد خبر: با حضور فرماندار دشتستان 56 نهال به مناسبت هفته درختکاری به یاد و پاسداشت 56شهید دانشجوی استان بوشهر  در اراضی منابع طبیعی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان غرس شد.

به گزارش اتحاد خبر،فرماندار دشتستان در این آیین گفت: درختکاری سنت بسیار حسنه ای بین مسلمانان و ایرانیان است که ارزش و اهمیت آن برای حفظ منابع طبیعی بر کسی پوشیده نیست.

دکترارسلان زارع در ادامه با بیان اینکه این اقدام شایسته و خداپسندانه دانشگاه آزاد قابل تقدیر است،اظهار داشت: یکهزار و 200هکتار درختکاری اعم از طرح های منابع طبیعی و مشارکتی در سطح شهرستان با اعتبار بالغ بر 12میلیارد ریال اجرا شده است.

وی تصریح کرد: برای توسعه پایدار و همه جانبه باید طبیعت و منابع طبیعی که بزرگترین ثروت است را در اولویت ها قرار داد.

نماینده عالی دولت در دشتستان ادامه داد: توسعه جنگلها و کاشت درخت عامل مهمی برای جلوگیری از تخریب خاک و هدر رفت آب در طبیعت است که با توجه به شرایط خاص ایجاد شده و وضعیت بحرانی منابع آبی کاری بسیار مهم است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز اظهار داشت: درختکاری در منظر ائمه اطهار (ع) کاری بسیار نیک است که علاوه بر آنکه خود به آن اهتمام داشتند و بر آن تاکید فراوان می کردند.

دکتر یوسف قیصری افزود: درختکاری یکی از جلوه های زیبای احسان و نیکوکاری است که هم در دین اسلام و هم فرهنگ ایرانی تاکید زیادی به آن شده است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد واحد دشتستان دومین واحد دانشگاهی بزرگ استان است که علاوه بر رشته های کارشناسی 9رشته کارشناسی ارشد و یک رشته دکترا نیز در سالجاری به رشته های تحصیلی آن اضافه شده است.





 

روابط عمومی فرمانداری دشتستان

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/59125