کد خبر: 57205 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 03 بهمن 1394 - 12:59
سوارکاران برتر منطقه پنج کشور مشخص شدند+تصاویر

اتحادخبر: مسابقات سوارکاری 'کورس' منطقه پنج کشوردرپیست سوارکاری وحدتیه استان بوشهر برگزار شد و به نفرات اول تا سوم مشخص شدند.رئیس هیات سوارکاری استان بوشهر در آیین تجلیل از سوارکاران برتر منطقه پنج کشور درگفت و گو با ایرنا، افزود: در این دور از مسابقات اسب سواری که به مناسبت گرامیداشت ورود به ماه بهمن برگزار شد ...

اتحادخبر: مسابقات سوارکاری 'کورس' منطقه پنج کشوردرپیست سوارکاری وحدتیه استان بوشهر برگزار شد و به نفرات اول تا سوم مشخص شدند.

رئیس هیات سوارکاری استان بوشهر در آیین تجلیل از سوارکاران برتر منطقه پنج کشور درگفت و گو با ایرنا، افزود: در این دور از مسابقات اسب سواری که به مناسبت گرامیداشت ورود به ماه بهمن برگزار شد.

ابوذر قایدی با اسب خط شکن از شهر اهرم بوشهر مقام اول، اسماعیل حیاتی با اسب اطلس از بندر ریگ بوشهر مقام دوم و امید شنبه با اسب کاترینا از گناوه مقام سوم را کسب کردند.

مهدی فرامرزی افزود: این مسابقات با شرکت 11 سوارکار برتر استانهای بوشهر، فارس و خوزستان در سه دور به مسافت900متر برگزار شد.
وی ضمن تقدیر از شهرداری وحدتیه بخاطر آماده سازی پیست سوارکاری این شهر بیان کرد: سوارکاری از ورزش های پرنشاط و هیجان است که جوانان زیادی راغب به فراگیری آن هستند و باید امکانات، زیرساخت ها و آموزش های لازم برای آنها فراهم باشد.

مسئول ورزش و جوانان شهر وحدتیه گفت: مسابقه امروز بسیار پرهیجان و بانشاط برگزار شد و پیست شهر می تواند زمینه مناسبی برای آموزش و برگزاری مسابقات این ورزش در شهر وحدتیه و شهرهای اطراف باشد.


موسوی افزود: با وجود اینکه شهرداری وحدتیه توجه ویژه ای به مقوله ورزش دارد و برای فراهم کردن این پیست تلاش کرده اما این محل برای فنس کشی و هموارشدن مسیر رفت و برگشت نیاز به توجه بیشتر دارد که امیدواریم مسئولان ورزش شهرستان و شهر وحدتیه آن را مدنظر داشته باشند./ب

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/57205