
اتحادخبر: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر از کشف 22 کيلو گرم ترياک و انهدام باند تهيه و توزيع مواد مخدر خبرداد. به گزارش اتحادخبر به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ " وحيد زرين کلاه " در تشريح اين خبر گفت: ماموران پليس مواد مخدر، با انجام اقدامات اطلاعاتي بر روي يک باند بزرگ تهيه و توزيع مواد مخدر که به صورت فرا استاني اقدام به ترانزيت مواد مخدر ...
اتحادخبر: رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر از کشف 22 کيلو گرم ترياک و انهدام باند تهيه و توزيع مواد مخدر خبرداد.
به گزارش اتحادخبر به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ " وحيد زرين کلاه " در تشريح اين خبر گفت: ماموران پليس مواد مخدر، با انجام اقدامات اطلاعاتي بر روي يک باند بزرگ تهيه و توزيع مواد مخدر که به صورت فرا استاني اقدام به ترانزيت مواد مخدر مي کرد ، محموله 22 کيلو گرمي ترياک را کشف کردند.
وي در ادامه افزود: اين باند با شيوه هاي پيچيده اقدام به ترانزيت مواد مخدر مي کرده ، که با اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان خودرو حامل مواد مخدر شناسايي شد.
زرين کلاه تصريح کرد: با مشاهده خودرو حامل مواد مخدر توسط ماموران، طي هماهنگي با مقام محترم قضايي شهرستان دشتستان، دستور توقف به راننده خودرو صادر گرديد.
وي بيان داشت: خودرو سمند حامل مواد مخدر که در پوشش مسافرت خانوادگي اقدام به ترانزيت مواد مخدر مي نمود وقتي خود را در محاصره خودروهاي پليس مبارزه با مواد مخدر ديد به ناچار توقف نمود.
زرين کلان افزود: طي يک اقدام ضربتي راننده و چهار سرنشين خودرو دستگير شدند.
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر بيان کرد: در بازرسي از خودرو مقدار 22 کيلو گرم ترياک که به شيوه اي ماهرانه جاسازي شده بود کشف گرديد و متهمان به همراه خودروي توقيفي و مواد مخدر مکشوفه جهت تشکيل پرونده و سير مراحل قانوني به پليس مبارزه با مواد مخدر اعزام شدند.
سرهنگ زرین کلاه با اشاره به اهمیت نقش خانواده در میزان آسیب پذیری جوانان گفت: بهتر است خانواده ها در کنار آموزش و پرورش با ارایه هشدار ها و آگاهی به جوانان خود ، آنان را از آسیب های اجتماعی مصون نگهدارند.
کشف 18 تن خمير کاغذ قاچاق در عسلويه
فرمانده انتظامي شهرستان عسلويه ازکشف يک محموله خميرکاغذ قاجاق به ارزش يک ميليارد ريال خبر داد .
سرهنگ سهام صالحي در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس گفت: ماموران ايستگاه بازرسي شهيد مصطفي خميني (ره)، در حين کنترل خودروهاي عبوري به يک دستگاه کشنده تريلر که از بندر عباس به سمت اهواز در حال حرکت بود مظنون شده و آن را متوقف کردند.
سرهنگ صالحي بيان کرد: در بررسي صورت گرفته از خودرو مذکور تعداد 72 پالت به وزن 18تن و 100 کيلو گرم خمير کاغذ خارجي فاقد مدارک گمرکي کشف شد.
سرهنگ صالحي با اشاره به دستگيري يک نفر متهم اظهار داشت: ارزش اين محموله قاچاق يک ميليارد ريال برآورد شده است./ج