کد خبر: 48230 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 11 مرداد 1394 - 08:57
مدیرکل آبفا بوشهر:
احداث آب شیرین‌کن بوشهر ۳۷ درصد پیشرفت دارد

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: احداث آب شیرین‌کن بوشهر ۳۷ درصد پیشرفت دارد.

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: احداث آب شیرین‌کن بوشهر ۳۷ درصد پیشرفت دارد.
کیقباد یاکیده آب و فاضلاب استان بوشهر

به گزارش اتحادخبر، کیقباد یاکیده عصر شنبه در نشست بررسی طرح‌های آب‌شیرین‌کن بوشهر اظهار داشت: با توجه به کمبود منابع آبی در استان بوشهر، استفاده از آبشیرین‌کن در سطح استان ضروری است و اجرای چندین طرح در دستور کار است.

وی با اشاره به تامین بیش از ۹۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از طریق استان‌های هم‌جوار، اضافه کرد: یکی از خطوط انتقال آب به استان بوشهر مربوط به خط شهرستان کازرون استان فارس است که خشکسالی‌های اخیر باعث کاهش شدید آب این خط شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: میزان آب ورودی به استان بوشهر از طریق این خط ۳۰ هزار متر مکعب کاهش یافته است که این موضوع باعث نوبت‌بندی آب در سطح استان شده است.

وی بر لزوم مصرف بهینه آب در سطح استان تاکید کرد و افزود: باید از منابع موجود به صورت بهینه استفاده شود تا همه مردم در نقاط مختلف استان بتوانند از نعمت آب آشامیدنی بهره‌مند شوند.

یاکیده به وضعیت اجرای آب‌شیرین‌کن کنگان اشاره کرد و گفت: این طرح دارای ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی است که تا سه ماه آینده تکمیل خواهد شد و روزانه ۱۰ هزار مترمعکب آب تولید و وارد شبکه خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به پیشرفت ۳۷ درصدی احداث آبشیرین‌کن شهر بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: با رفع مشکلات طرح، ابتدای سال آینده شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این طرح خواهیم بود./ص

مهر

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/48230