
اتحاد خبر: طی حکمی از سوی دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر در استان بوشهر، محمد اسماعیل دشمن زیاری به عنوان نماینده این حزب در جلسات سیاسی (انتخابات) استان منصوب شد.
اتحاد خبر: طی حکمی از سوی دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر در استان بوشهر، محمد اسماعیل دشمن زیاری به عنوان نماینده این حزب در جلسات سیاسی (انتخابات) استان منصوب شد.
محمد اسماعیل دشمن زیاری در گفتگو با اتحاد خبر گفت: خانه کارگر بعنوان یک حزب سیاسی در جمع ائتلاف اصلاح طلبان استان حضور دارد و همچنین در دشتستان بعنوان رییس حزب اسلامی کار مشغول به فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه این حزب در جمع احزاب اصلاح طلب قرار دارد افزود: خانه کارگر در کنار مجمع اصلاح طلبان حضوری فعال خواهد داشت و از دوستان کاندیدای اصلاح طلب در انتخابات مجلس، نیز می خواهیم که تابع مجمع باشند زیرا اینجانب نیز به عنوان نماینده حزب کارگر در جلسات سیاسی استان بوشهر تابع رای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان و در شهرستان دشتستان نیز تابع رای اکثریت مجمع اصلاح طلبان این شهرستان خواهم بود.
این عضو خانه کارگر در استان بوشهر بیان کرد: خانه کارگر و حزب اسلامی کار به مانند گذشته تمام نیروهای خود را برای تقویت اصلاح طلبان استان بکار خواهند گرفت و جهت شناسایی کاندیدای شایسته همسو فعالیت هایی از قبل داشته اند که به تدریج این فعالیت ها با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.
دشمن زیاری اظهار امیدواری کرد: دفتر کار حزب کارگر در استان بوشهر تا اواخر شهریورماه امسال افنتاح شود.
گفتنی است محمد اسماعیل دشمن زیاری، عضو هیات اجرایی خانه کارگر، رئیس سه دوره کانون شوراهای اسلامی کار استان بوشهر و دبیر حزب اسلامی کار شعبه دشتستان و عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار شعبه استان بوشهر و عضو شورای اسلامی سیمان دشتستان است./س