کد خبر: 47109 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 تير 1394 - 00:05
امام جمعه عسلویه:روز قدس فرصتی برای تحقق عدالت اجتماعی در جهان است

اتحادخبر: امام جمعه عسلویه گفت: روز قدس فرصتی برای تحقق عدالت اجتماعی در جهان است.

 حجت‌الاسلام سید علی هاشمی‌نژاد در خطبه‌های امروز نماز جمعه عسلویه با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: اسلام کامل‌ترین دین در بین تمام ادیان الهی است و عمل به دستورات اسلام و قرآن موجبات نجات و سعادتمندی انسان در دنیا و آخرت می‌شود.

 

خبرگزاری فارس: روز قدس فرصتی برای تحقق عدالت اجتماعی در جهان است

 

به گزارش اتحادخبر،سید علی هاشمی‌نژاد با اشاره به روز جهانی قدس به جنایات چند دهه اخیر اسراییل غاصب اشاره کرد و افزود: امام خمینی (ره) روز قدس را روز اسلام نامیدند و امروز به برکت انقلاب اسلامی، آرمان قدس در سراسر جهان طنین‌انداز شده است.

امام جمعه عسلویه در ادامه با بیان اینکه روز قدس فرصتی برای تحقق عدالت اجتماعی در جهان است خاطر‌نشان کرد: دفاع از مظلوم از اصول اساسی انقلاب است و باید همواره از آرمان‌های فلسطین دفاع کنیم.

هاشمی‌نژاد در ادامه با بیان اینکه سرزمین فلسطین مقدس است تصریح کرد: تمام شریعت‌های الهی و ادیان توحیدی از این سرزمین ظهور کرده‌اند و گسترش ادیان از این نقطه بوده و سرزمین فلسطین برای همه جهانیان مقدس است.

وی یادآور شد: حضرت امام خمینی (ره) حتی قبل از انقلاب اسلامی نیز مسئله فلسطین را مطرح کردند و در دئوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در اقدامی ابتکاری و بسیار مهم، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس نامگذاری کرد که این مهم با استقبال مردم مومن و روزه‌دار کشورهای اسلامی مواجه شده و امروز در سراسر دنیا شاهد محکوم کردن جنایات رژیم کودک کش و منحوس صهیونیستی هستیم.

بر اساس این گزارش، در پایان نماز جمعه امروز عسلویه نیز مردم عسلویه اعم از شیعه و سنی در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس شرکت کرده و با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت کردند./ص

فارس

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/47109