کد خبر: 46633 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 08 تير 1394 - 08:32
سد تنگ‌ارم کی آبگیری می‌شود‌؟

اتحادخبر: مدیرعامل ‌آب منطقه‌ای استان بوشهر گفت: سد تنگ ارم ‌روی رودخانه دو دره در دشتستان در حال ساخت است که تا آبان‌ماه امسال آماده آبگیری می‌شود.

اتحادخبر: مدیرعامل ‌آب منطقه‌ای استان بوشهر گفت: سد تنگ ارم ‌روی رودخانه دو دره در دشتستان در حال ساخت است که تا آبان‌ماه امسال آماده آبگیری می‌شود.

به گزارش «اتحادخبر»؛ شاپور رجایی در نشست ستاد بحران آب استان بوشهر، با بیان اینکه تنها گزینه مهم برای پیشگیری از تنش در بحران کم‌آبی رعایت الگوی مصرف است اظهار داشت: استان بوشهر در بحران شدید کم‌آبی قرار دارد که باید همگان با مشارکت جدی توسعه فرهنگ‌سازی، مصرف بهینه آب را در دستور کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه خط آب‌رسانی کازرون و کوثر دو منبع مهم آبرسانی استان بوشهر است بیان کرد: اکنون رودخانه شاپور در کازرون تامین‌کننده بخشی از آب آشامیدنی این استان با کاهش ره‌آورد آب رودخانه مواجه است به‌گونه‌ای که بیش از 40 درصد میزان آبدهی این رودخانه کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر به اجرای سدسازی در استان بوشهر پرداخت و گفت: اجرای سد باغان، دشت پلنگ و تنگ‌ارم نقش مهمی در تامین بخشی از آب مناطق دارد که با تخصیص اعتبارات لازم ساخت آن‌ها تسریع می‌یابد.

رجایی ازآبگیری سد تنگ ارم دشتستان خبرداد و گفت: سد تنگ ارم ‌روی رودخانه دو دره در دشتستان در حال ساخت است که تا آبان‌ماه امسال آماده آبگیری می‌شود.

وی افزود: با آبگیری و اجرای خط انتقال ضمن اینکه می‌تواند، آب آشامیدنی منطقه تامین کند سیلاب‌های مخرب رودخانه دو دره  را کنترل و مازاد آنرا به سمت حوضچه‌های تغذیه مصنوعی هدایت می‌کند./ج

منبع:تسنیم

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/46633