کد خبر: 39438 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 دي 1393 - 09:05
فرماندار کنگان خبر داد: پیشرفت 50 درصدی ساخت آب‌شیرین‌کن کنگان

اتحادجنوب: فرماندار کنگان از پیشرفت 50 درصدی ساخت آب‌شیرین‌کن کنگان خبر داد.

اتحادجنوب: فرماندار کنگان از پیشرفت 50 درصدی ساخت آب‌شیرین‌کن کنگان خبر داد.

عباس جمشیدی اظهار داشت: این شهرستان دارای ظرفیت بسیار بالایی در حوزه‌های مختلف است و برای توسعه و پیشرفت کنگان اهتمام خاصی داریم.

وی افزود: افزایش سطح کیفی پروژه‌های عمرانی و تسریع در تکمیل این پروژه‌ها مورد توجه و تاکید قرار دارد و همه باید در این مسیر گام برداریم.

فرماندار کنگان با اشاره به وضعیت اداره بندر و با اشاره به اهمیت بهبود تخلیه و بارگیری بر رفع مشکلات تجار و بازرگانان و تسریع در بارگیری و تخلیه کالاهای ملوانی و تجاری تاکید کرد.

جمشیدی خواستار جانمایی لنگرگاه قایق‌های صیادی در ضلع جنوبی اسکله شد و اضافه کرد: برای تحقق این مهم باید تلاش بیشتری شود.

وی بیان کرد: تکمیل پروژه مهم و حساس آب‌شیرین‌کن کنگان از اولویت‌های مسئولان است و در این مسیر نهایت توان خود را به کار گرفته‌ایم.

جمشیدی گفت: رقم اعتباری مورد نیاز این پروژه بالغ بر 42 میلیارد تومان است و ظرفیت این آب‌شیرین‌کن نیز 10 هزار مترمکعب در روز برآورد می‌شود که تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی اظهار داشت: امسال اعتبارات خوبی برای عمران و آبادانی شهرهای شهرستان کنگان اختصاص یافته که امید است پروژه‌های عمرانی در دهه فجر به بهره‌برداری برسند.

فرماندار کنگان به اهمیت نظارت و پیگیری بر روند اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد و یادآور شد: به دلیل کاهش مشکلات و کیفیت هرچه بهتر اجرای این پروژه‌ها نیاز است تا نظارت مستقیمی بر این پروژه‌ها داشته باشیم تا هرچه زودتر شاهد توسعه شهرستان باشیم./ب

 

فارس

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/39438