
اتحاد جنوب: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر طی نامه ای از همکاران خود در استانداری خواسته است از نرم افزار های واتساپ، وایبر و لاین در محل کار استفاده نکنند.
اتحاد جنوب: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر طی نامه ای از همکاران خود در دستگاه های اجرایی خواسته است از نرم افزار های واتساپ، وایبر و لاین در محل کار استفاده نکنند.
به گزارش اتحاد جنوب؛ سعید زرین فر در این نامه با اشاره به گلایه های ارباب رجوع مبنی بر اینکه کارمندان دستگاه های اجرایی استان به دلیل استفاده از شبکه های اجتماعی مذکور در محل کار، مراجعین را معطل می کنند، دستور لغو استفاده از اینترنت وای فای (wifi) دستگاه های دولتی برای گوشی های هوشمند و تجهیزات ارتباطی شخصی کارمندان را صادر کرده و گفته است: در صورت مشاهده موارد مطروحه و شکایت مراجعین از کارمندان، در این زمینه، با افراد خاطی برخورد و به آنان تذکر داده خواهد شد.
گفتنی است این اقدام تحسین برانگیز از سوی معاون استاندار بوشهر برای صدور چنین نامه ای، در صورت عملی شدن، می تواند بسیار مثمر ثمر و مثبت باشد؛ چرا که متاسفانه استفاده از نرم افزارهای شبکه های اجتماعی واتساپ، وایبر، لاین و ... در محیط های کاری و معطل ماندن کار ارباب رجوع به این دلیل، کم کم به معضلی در همه ادارات تبدیل شده است./س
