
اتحاد جنوب: مدیرعامل مخابرات استان بوشهر گفت: با اجرای طرح همکد سازی تلفن های ثابت استان، هزینه مکالمات ارزان می شود. به گزارش اتحاد جنوب؛ حمیدرضا بحرانی در نشست خبری پیش از ظهر امروز اضافه کرد: در این طرح کد تمامی شهرها و روستاهای استان به 077 تبدیل و همه شماره ها 8 رقمی می شوند. وی زمان اجرای این طرح را ساعت 22 روز 16 مهرماه امسال ...
اتحاد جنوب ـ بتول سهراب پور: مدیرعامل مخابرات استان بوشهر گفت: با اجرای طرح همکد سازی تلفن های ثابت استان، هزینه مکالمات ارزان می شود.
به گزارش اتحاد جنوب؛ حمیدرضا بحرانی در نشست خبری پیش از ظهر امروز اضافه کرد: در این طرح کد تمامی شهرها و روستاهای استان به 077 تبدیل و همه شماره ها 8 رقمی می شوند.
وی زمان اجرای این طرح را ساعت 22 روز 16 مهرماه امسال اعلام کرد و افزود: تغییراتی در شماره تلفن مشترکین اعمال می شود که مردم می توانند از چند طریق کسب آگاهی در این زمینه نمایند.
این مقام مسئول، تماس با سامانه گویای 3666 و یا شماره 118، مراجعه به سایت مخابرات استان به آدرس www.buTC.ir و یا مراکز مخابراتی سراسر استان را راه های اطلاع از تغییرات در شماره ها عنوان کرد و ادامه داد: به جهت آگاهی مردم از نحوه تغییرات شماره ها، بروشورهای راهنما در مدارس، فروشگاه ها، محل های اقامه نماز جمعه و مکان های شلوغ پخش خواهد شد.
بحرانی، این طرح را باعث همسان سازی و کاهش هزینه تماس های درون استانی برای مردم دانست و بیان داشت: نرخ مکالمات خارج استان هم تغییر خواهد کرد و از هر نقطه ای به نقطه دیگر کشور، نرخ مکالمات، یکسان و با کاهش قابل توجهی همراه خواهد شد.
وی در پاسخ به انتقاد خبرنگاران از سرعت ضعیف و قطعی های اینترنت استان اظهار کرد: اینترنت تنها به مخابرات ربط ندارد و اینترنت و پهنای باندی که از طریق شرکت زیرساخت وارد استان می شود به حوزه اختیارات مخابرات برنمی گردد.
مدیرعامل مخابرات استان بوشهر افزود: مخابرات استان تنها در قبال مشترکینی که از این شرکت خدمات اینترنت دریافت می کنند مسئول و پاسخگو است و در برابر مشترکینی که از شرکت های خصوصی اینترنت دریافت می کنند هیچ گونه مسئولیتی ندارد.
بحرانی با بیان اینکه استاندار بوشهر با جدیت به دنبال ارتقا کیفیت اینترنت استان است افزود: به زودی شاهد بهبود اینترنت استان خواهیم بود اما توضیح بیشتر در این زمینه را در موقع لازم، استاندار به مردم خواهد گفت.
وی گفت: پهنای باند اینترنت در طول 8 ماه گذشته تقریبا دو برابر شده و امیدواریم در چند روز آینده به 3 برابر برسد.
مدیرعامل مخابرات استان بوشهر بیان داشت: دکل ها و هرگونه تجهیزات مخابراتی که وارد کشور می شود از فیلترهای قانونی عبور می کند و وارد شبکه می شود و دستگاه های نظارتی مرتبا بر این تجهیزات، نظارت و کنترل دارند.
حمیدرضا بحرانی افزود: تجهیزات مخابراتی کشور همگی مثل هم هستند و مطابق با استانداردهای جهانی می باشند و هیچ جای نگرانی برای مردم ندارند.
وی یادآورشد: در استان بوشهر با یک میلیون و 50 هزار نفر جمعیت 393 هزارو 713 مشترک و 541هزارو 339 کاربر اینترنت وجود دارد.
مدیرعامل مخابرات استان بوشهر با بیان اینکه بر اساس آمارهای موجود ضریب نفوذ اینترنت در استان بوشهر 92/42 است، افزود: این استان از لحاظ استفاده اینترنت همراه اول در سطح کشور رتبه نخست را داراست.
