کد خبر: 34751 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 28 شهريور 1393 - 15:12
نتیجه نظر سنجی اتحاد جنوب در خصوص عملکرد شوراها

اتحاد جنوب در آستانه 12 شهریورماه سالروز آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا، عملکرد این شورها را بصورت کلی به نظرسنجی مخاطبان و کاربران خود گذاشت. در این نظرسنجی که از بامداد 10 شهریور ماه 1393 تا پایان روز 27 شهریورماه روی سایت اتحاد جنوب قرار داشت از کاربران پرسیده شده بود: با توجه به نقاط ضعف و قوت شوراهای شهر، در مجموع وجود شوراها را لازم....

اتحاد جنوب در آستانه 12 شهریورماه سالروز آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا، عملکرد این شورها را بصورت کلی به نظرسنجی مخاطبان و کاربران خود گذاشت.

در این نظرسنجی که از بامداد 10 شهریور ماه 1393 تا پایان روز 27 شهریورماه روی سایت اتحاد جنوب قرار داشت از کاربران پرسیده شده بود: با توجه به نقاط ضعف و قوت شوراهای شهر، در مجموع وجود شوراها را لازم می دانید یا خیر؟

 

مجموعاً 1412 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند که نتایج بدست آمده بدین شرح است:

بلی: 422 نفر معادل 29.9 درصد

خیر: 990  نفر معادل 70.1درصد

 

قابل توجه:

1. در این نظرسنجی عملکرد شورای شهر خاصی مد نظر نبود و بصورت کلی پرسیده شده بود.

2. اینکه 70 درصد مردم (اگر این نظرسنجی را مشت نشانه خروار بدانیم) وجود شوراها را غیر لازم و غیر ضروری می دانند نکته قابل تاملی است که باید مورد بررسی و مداقه کارشناسان و مسئولان ذیربط قرار گیرد.

3. گرچه نتیجه این نظر سنجی کاملاً دقیق نیست ولی آنچه در آن تردیدی نیست نارضایتی عمومی از عملکرد شوراها و میزان توفیق آنان در برآوردن مطالبات و انتظارات مردم است.

4. آیا ادامه کار شوراها با این بازده کار پایین و ناامید کننده، نسبت به هزینه هایی که شوراها بر دوش مردم و دولت تحمیل می کنند مقرون به صرفه و صلاح هست؟

5. نتیجه این نظرسنجی مسئولان ذیربط را به این فکر فرو نمی برد که در صورت ادامه کار شوراها باید تمهیداتی مثل آموزش اعضای شوراها و نظارت بیشتر و دقبق تر بر کار آنها اندیشیده شود تا بازده کاری انان افزایش یافته و نارضایتی عمومی از عملکرد آنان کاهش یابد؟

 

* شما کاربران ارجمند نیز در هر جای ایران عزیزمان هستید برداشت خودتان از نتیجه نظرسنجی اتحاد جنوب و پیشنهادات و نظرات خودتان را در این خصوص ذیل همین خبر برایمان ارسال فرمایید.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/34751