کد خبر: 34478 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 21 شهريور 1393 - 08:37
واكنش علی کریمی به دعوت درخشان برای بازی در پرسپولیس

اتحاد جنوب: کاپیتان پیشین تیم پرسپولیس گفت که قصد بازگشت به فوتبال به عنوان بازیکن را ندارد و خداحافظی‌اش قطعی است.

اتحاد جنوب: کاپیتان پیشین تیم پرسپولیس گفت که قصد بازگشت به فوتبال به عنوان بازیکن را ندارد و خداحافظی‌اش قطعی است.

به گزارش تسنیم، علی کریمی در واکنش به صحبت‌های حمید درخشان مبنی بر بازگشت وی به پرسپولیس از نیم‌فصل دوم به عنوان بازیکن عنوان کرد: «از آقای درخشان بابت این موضوع تشکر می‌کنم. این موضوع نشان‌دهنده محبت او است اما من قصد بازگشت به دنیای فوتبال به عنوان بازیکن را ندارم و تصمیمی که برای خداحافظی گرفته‌ام، قطعی است.»

 

وی ادامه داد: «درخشان از پیشکسوتان پرسپولیس است که همیشه به من محبت داشته‌ اما من روی تصمیمی که گرفته‌ام، مُصر هستم و در حال حاضر قصد ندارم به فوتبال برگردم. یکسری کارهای عقب افتاده دارم که باید به آنها رسیدگی کنم.»

 

کاپیتان پیشین پرسپولیس درباره تغییر و تحولاتی که در این تیم اتفاق افتاد گفت: «از اینگونه تغییر و تحولات در هر تیمی اتفاق می‌افتد اما امیدوارم هر تصمیمی که گرفته می‌شود به سود پرسپولیس باشد و این تیم نتیجه بگیرد. پرسپولیس همیشه باید بهترین باشد تا هواداران این تیم خوشحال باشند. امیدوارم پرسپولیس این فصل، هم در ایران و هم در آسیا نتیجه بگیرد و موفق باشد.»

 

کریمی خاطرنشان کرد: «همیشه به پرسپولیس علاقه داشتم و یک هوادار واقعی برای این تیم بوده‌ام و اکنون نیز دوست دارم تیم محبوبم نتیجه بگیرد. همه افراد می‌آیند و می‌روند اما پرسپولیس می‌ماند و هواداران میلیونی‌ آن. امیدوارم درخشان در پرسپولیس موفق شود تا هواداران این تیم بار دیگر روزهای خوشی را تجربه کنند.»

 

وی اظهار داشت: «از تمام افرادی که در این مدت به من لطف داشته‌اند تشکر می‌کنم اما فعلا قصد حضور در فوتبال را ندارم و می‌خواهم به کارهای شخصی و عقب‌ افتاده‌ام برسم.» /ح

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/34478