
اتحاد جنوب: رئیس شورای شهر برازجان گفت: من ضعیف نیستم و فقط می خواستم مراعات اعضا را کنم که برخورد تندی پیش نیاید وگرنه بنده سی سال در رده های مختلف مدیریتی در آموزش و پرورش خدمت کرده ام.
اتحاد جنوب: اسماعیل ناخایی در گفتگو با خبرنگار ناصرون درخصوص عدم برگزاری جلسه انتخاب هیات رییسه شورای شهر برازجان اظهار داشت: به دلیل عدم حضور چهار عضو که شامل آقایان محمد تقی گرمسیری، هادی کفاش، سعید اسماعیلی و بهادر قائدی در جلسات شورا؛ این جلسات از حد و نصاب قانونی خارج بوده و برگزار نمی شود.
وی در ادامه دلایل اعتراض گروه معترض را سهم خوهی از شورا برشمرد و افزود: بنده به طور مستقیم با آن ها صحبت نکرده ام ولی شنید ها حاکی از آن است که می گویند چرا ما سهمی در هیات رییسه نداریم. شورا اساس و نمادش دموکراسی است، براساس رأی گیری رییس و هیات رییسه تعیین می شود و هر کسی که رأی بیشتری بگیرید باید همه بپیرند و این از اصول دموکراسی است.
ناخایی تصریح کرد: اگر این افراد در شش جلسه پی در پی شرکت نکنند غیبت و تخلف آن ها به شورای حل اختلاف شوراها در استانداری ارجاع داده می شود و طبق قانون اشخاص دیگری جایگزین افراد خاطی می شوند.
رئیس شورای شهر برازجان با تأکید بر اینکه دود این لجالت ها به چشم مردم می رود یادآور شد: این اعضای محترم اگر وعدها و صحبت هایی که قبل از انتخابات داشتند را به یاد آورند می بینند که بر خلاف وعده های خود عمل می کنند و باید همه اعضای شورا مقید به قانون باشند و هر چه قانون گفت اجرا کنند.
وی خطاب به قائدی عضو دیگر شورای شهر برازجان گفت: می گویید ریاست ضعیف است؟ نه من ضعیف نیستم و فقط می خواستم مراعات اعضا را کنم که برخورد تندی پیش نیاید وگرنه بنده سی سال در رده های مختلف مدیریتی در آموزش و پرورش خدمت کرده ام.
اسماعیل ناخایی در خصوص غیبت های پرشمار اعضای شورای شهر تصریح کرد: آقای قائدی حدود هجده غیبت و آقای اسماعیلی سیزده غیبت دارد و اگر من با این موارد برخورد می کردم امروز شاهد شنیدن این حرف ها نبودیم.
این عضو شورای شهر برازجان خطاب به کفاش دیگر عضو این شورا گفت: چرا اختلافات درونی شورا را به کوچه و خیابان و میان مردم می کشید؟ اگر اختلاف و مسئله ای هست باید در شورا مطرح شود تا به آن رسیدگی کنیم زیرا ما مثل یک خانواده ایم و باید مسائل را درون خانواده حل کنیم.
ناخایی در ادامه افزود: همه این اختلاف نظرها بعد از انتخاب شهردار شروع شد و در انتخاب هیأت رییسه قوت گرفت.
رئیس شورای شهر برازجان در پاسخ به سوال خبرنگار ناصرون مبنی بر موارد مطرح شده از سوی سخنگوی شورا در رسانه ها خاطرنشان کرد: حدود چهار سال پیش شخصی به نام آقای فاضل زاده جمعه بازار برازجان را ساخته است و به صرف اینکه پسرم دوست وی بوده است عضو هیأت مدیره جمعه بازار نیز می باشد و هیج دخل و تصرف و سودی در بازار ندارد./ح