
جلسه شورای اداری بخش آبپخش با حضور فرماندار دشتستان و مسئولان شهرستان و بخش در سالن اجتماعات هنرستان شهدای کربلای4آبپخش برگزار شد. فرماندار دشتستان در این جلسه، بخش آبپخش را یکی از قطب های کشاورزی جنوب کشور برشمرد و اظهار داشت: باید طوری برنامه ریزی شود که با ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی بازار محصولات و فرآورده های کشاورزی رونق یابد و باعث ...
اتحادجنوب- جواد راهپیما: جلسه شورای اداری بخش آبپخش با حضور فرماندار دشتستان و مسئولان شهرستان و بخش در سالن اجتماعات هنرستان شهدای کربلای4آبپخش برگزار شد.
فرماندار دشتستان در این جلسه، بخش آبپخش را یکی از قطب های کشاورزی جنوب کشور برشمرد و اظهار داشت: باید طوری برنامه ریزی شود که با ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی بازار محصولات و فرآورده های کشاورزی رونق یابد و باعث افزایش سطح درآمد قشر زحمتکش کشاورزان شود.
ارسلان زارع از تعریف 45پروژه عمرانی در آبپخش و اختصاص بودجه به آنها در سالجاری خبر داد و افزود: این پروژه ها با اعتبار 52میلیارد ریال تعریف شده و انشاءالله در بخش آبپخش اجرایی خواهند شد و سعی ما اینست که پروژه های نیمه تمام و مورد درخواست مردم در اولویت قرار گیرند.
دکتر زارع به موضوع استقرار ادارات در سطح بخش نیز اشاره کرد و اظهار داشت:کوشش دولت اینست با حداقل نیروی انسانی و گسترش دولت الکترونیک به مردم خدمت رسانی کند و در استقرار ادارات جدید محدودیت وجود دارد ولی با این اوصاف تلاش خواهیم کرد ادارات دولتی در بخش آبپخش تا آنجایی که ممکن است مستقر شوند.
فرماندار دشتستان مهمترین دلیل عدم رونق بازار خرما را نبود صنایع تبدیلی مرتبط دانست و اظهار داشت: اگر بتوانیم از صنایع و تکنولوژی روز جهت بسته بندی و فرآوری خرما استفاده کنیم قطعا رونق بازار خرما بیشتر خواهد شد و ما تلاش های خود را جهت ایجاد صنایع تبدیلی با دعوت دو سرمایه گذار بزرگ شروع کرده ایم و امیدواریم با دادن مشوق های گوناگون بتوانیم صنایع تبدیلی خرما را در سطح شهرستان گسترش دهیم.
وی به اختصاص 170میلیون تومان جهت اجرای سالن اجتماعات بخشداری آبپخش خبر داد و افزود: این پروژه در کوتاهترین زمان ممکن اجرا خواهد و مجتمع فرهنگی هنری آبپخش نیز با تخصیص بودجه لازم در 18 ماه آینده به اتمام خواهد رسید.
بخشدار آبپخش نیز اظهار داشت:قریب به پنج سال از استقرار بخشداری آبپخش می گذرد و در این مدت تلاشهای فراوانی نیز صورت گرفته ولی مردم خواسته هایی دارند که امیدوارم با مساعدت مسئولان شهرستان و استان محقق شوند.
غلامرضا وفایی افزود: استقرار ادارات و نهادهای دولتی در سطح بخش، تلاش جهت رونق بازار خرما و کمک به باغداران و کشاورزان منطقه، تلاش جهت سند دار شدن زمین های مسکونی مردم شهر آبپخش، احداث سالن ورزشی جهت بانوان، اختصاص بودجه جهت دفع آبهای سطحی را از مهمترین خواسته های مردم آبپخش است.
وفایی همچنین از برگزاری جشن گلریزان در آبپخش خبر داد و اظهار داشت: این برنامه فرهنگی و معنوی روز اول مرداد ماه ساعت 10صبح در مسجد رحمت شهر آبپخش برگزار خواهد شد و از مردم شریف بخش و خیران محترم تقاضا دارم در این امر خداپسندانه حضور یابند و کمک های خوبی به این جشن نمایند.
امام جمعه آبپخش نیز در سخنانی با تبریک میلاد امام مجتبی(ع) اظهار داشت: آن حضرت کریم اهل بیت عصمت و طهارت است و امیدواریم بتوانیم رهروان خوبی برای آن امام همام باشیم.
حجه الاسلام رضایی بر توجه به مشکلات بخش آبپخش تاکید کرد و افزود: باید منصفانه به مسائل بنگریم و طوری برنامه ریزی شود که همه بخشها به حق و حقوق خود برسند.
رییس شورای اسلامی شهر آبپخش نیز در این جلسه به بیان مشکلات شهر آبپخش پرداخت.
مصطفی رضایی به اجرایی نشدن اکثر خواسته های مردم آبپخش اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه در جلسات مختلف با مسئولان استان و شهرستان قولهای مساعدی برای رفع مشکلات مردم داده شده که اکثر آنها محقق نشده و این جای تاسف دارد.
رضایی احداث مخزن10هزار متر مکعبی آب را یکی از خواسته های مورد تاکید مردم عنوان کرد و افزود: مردم انتظار دارند در دولت تدبیر و امید این امر تحقق یابد چون شهر آبپخش به چنین مخزنی در مواقع اظطراری نیاز دارد.
این مسئول استقرار ادارات دولتی در مرکز بخش را از خواسته های بحق مردم آبپخش دانست و اظهار داشت: متاسفانه مردم شریف آبپخش مجبورند بخاطر انجام کارهای اداری خود به مراکز بخشهای همجوار مراجعه کنند که این امر جای تاسف دارد و امیدوارم با پیگیری فرماندار محترم استقرار ادارات در بخش انجام شود.
شهردار آبپخش نیز در این جلسه گزارشی از فعایتهای انجام شده را به اختصار بیان کرد.
حسین عباسی ضمن تقدیر از فرماندار و معاونین وی اظهار داشت: فرماندار دشتستان از بدو تصدی این پست اهتمام جدی به مسائل و مشکلات مردم شهرستان و بخش آبپخش داشته و جا دارد از این حسن توجه قدردانی نمایم.
عباسی از تعامل سازنده با ادارات سطح بخش خبر داد و افزود: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی با ادارات بخش داریم و امیدوارم بتوانیم به مردم شریف شهر آبپخش خدمات شایسته ای انجام دهیم.
دبیر اجرایی خانه کشاورز شهرستان دشتستان نیز در این جلسه از عدم فروش خرمای سال قبل کشاورزان گلایه کرد و گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که در سالجاری باغداران با مشکل فروش محصول خود روبرو نشوند.
وی اضافه کرد: اعطای وام کم بهره به خریداران محصول خرما و ایجاد صنایع تبدیلی در شهرستان و احیای بسته بندی خرمای آبپخش ازمهمترین کارهایی است که باید در راستای رونق بازار خرما انجام شود./ب