کد خبر: 30154 ، سرويس: اقتصاد
تاريخ انتشار: 01 خرداد 1393 - 11:51
جدیدترین آمار انصراف از دریافت یارانه نقدی

23هزار نفر در هفته گذشته به سایت هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کرده و انصراف داده‌اند. سخنگوی دولت این خبر را اعلام کرد.

اتحاد جنوب: 23هزار نفر در هفته گذشته به سایت هدفمندی یارانه‌ها مراجعه کرده و انصراف داده‌اند. سخنگوی دولت این خبر را اعلام کرد.
 
پول نیوز نوشت: محمدباقر نوبخت با اشاره به تداوم انصراف از دریافت یارانه‌ نقدی از هفته گذشته، گفت: وقتی محرز شد که منابع حاصل از انصراف‌ها به خزانه دولت نمی‌رود و برای بهبود وضعیت بیمارستان‌ها هزینه می‌شود، روند انصراف از سر گرفته شد و افراد بیشتری همکاری خود را با دولت نشان دادند.

وی افزود: تا امروز بیش از 4 میلیون نفر از کسانی که فاقد بیمه بوده‌اند به رایگان دفترچه بیمه گرفتند و این در کنار تقبل ۹۰ تا ۹۵ درصدی هزینه بیماران در بیمارستان‌های دولتی است./ب1
عصر ایران
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/30154