کد خبر: 29679 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 20 ارديبهشت 1393 - 19:11
اختصاصی اتحادجنوب
تصاویر: بازدید رییس سازمان تعاون روستایی كشور از ایستگاه پمپاژ چم تنگ آبپخش

صبح امروز معاون وزیر جهاد كشاورزی و رییس سازمان تعاون روستایی كشور با همراهی مسئولان جهاد كشاورزی استان و شهرستان و مسئولان بخش از ایستگاه پمپاژ چم تنگ بخش آبپخش بازدید كرد....

اتحادجنوب-جواد راهپیما:صبح امروز معاون وزیر جهاد كشاورزی و رییس سازمان تعاون روستایی كشور با همراهی مسئولان جهاد كشاورزی استان و شهرستان و مسئولان بخش از ایستگاه پمپاژ چم تنگ بخش آبپخش بازدید كرد.

به گزارش" اتحادجنوب"بخشدار آبپخش در ضمن عرض خیرمقدم در اظهاراتی به بیان مشكلات كشاورزی سطح بخش پرداخت و افزود:بخش آبپخش با دارا بودن بیش از یك میلیون و 200هزار اصله نخل و تولید سالیانه بیش از45هزار تن خرما یكی از قطب های خرما در كشور محسوب می شود.

4.jpg

http://upload7.ir/imgs/2014-05/44359964166273199098.jpg

غلامرضا وفایی ادامه داد:متاسفانه به دلایل مختلف باغداران عزیز با مشكلات فراوانی دست و پنجه نرم می كنند كه مهمترین آن عدم وجود بازار مناسب برای فروش محصولاتشان است و این قشر زحمتكش متحمل ضررهای فراوانی در این زمینه شده اند.

وفایی تصریح كرد:در حال حاضر انبارهای فراوانی در سطح بخش وجود دارد كه مملو از محصول خرما است و به دلیل عدم وجود بازار مناسب روی دست كشاورزان مانده است كه از مسئولان ذیربط می خواهیم اقدامی عاجل در این زمینه نمایند تا كشاورزان بیش از این متحمل ضرر و زیان نشوند.

معاون وزیر و رییس سازمان تعاون روستایی كشور نیز در سخنانی اظهار داشت:كشاورزی مهمترین عامل توسعه جامعه است و باید به سمت خودكفایی كشاورزی پیش برویم.


2.jpg

مهندس حسین صفایی از محسنات تعاونی های تولید یاد كرد و افزود:تعاونی های تولید به عنوان بازوی توانمند جهاد كشاورزی در هر منطقه ای هستند و می توانند نقش كلیدی در حل مشكلات كشاورزان ایفا كنند.

صفایی از وجود بیش از1350تعونی تولید در كشور خبر داد و افزود:در استان بوشهر 22تعاونی تولید وجود دارد كه 10تعونی كارنامه قابل قبولی دارند.

مدیر آب و خاك سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر نیز در سخنانی اظهار داشت:ایستگاه پمپاژ چم تنگ دارای 5پمپ می باشد كه 4تای آن فعال است و كار آبدهی 1000هكتار از اراضی چم تنگ را انجام می دهد.

مهندس نوذری افزود:این ایستگاه قویترین ایستگاه پمپا‍ژ منطقه است كه بوسیله برق كار می كند و در صورت عدم وجود برق قادر به راه اندازی با دیزل هم می باشد.

 

نوذری به وجود 17كیلومترزهكش اصلی و فرعی در اراضی چم تنگ اشاره كرد و گفت:از این تعداد 10كیلومتر زهكش فرعی و 7كیلومتر زهكش اصلی را شامل می شود.

وی به وجود بیش از 20هزار هكتار اراضی تحت كشت نخیلات در شهرستان دشتستان اشاره كرد و افزود:این اراضی در حال مطالعه جهت اجرای آبیاری تشتكی هستند و از مسئولان محترم می خواهیم زمینه حضور شركت مشاور جایكا ژاپن كه در مازندران بازدهی خوبی داشته را در استان فراهم نمایند.

مدیر جهاد كشاورزی شهرستان دشتستان نیز از وجود 9تعاونی تولید در شهرستان خبر داد و افزود:9شركت تعاونی تولید در شهرستان وجود دارد و یك شركت نیز در حال تاسیس است كه مجموعا 10 تا می شود و می توانند گره گشای مشكلات كشاورزان منطقه باشند.

مهندس قیصری مهمترین مشكلات كشاورزان منطقه را برشمرد و اظهار داشت:تعونی های تولید نیاز به كمك ملی دارند و باید برای احداث و بهسازی كانال های درجه 3 و درجه4 اعتبار ملی تعریف شود و مهمترین مشكل كشاورزی منطقه چم تنگ عدم وجود زهكش در پایین دست است.

رییس هیئت مدیره تعاونی تولید چم تنگ نیز در سخنانی اظهار داشت:این تعاونی بیش از 70عضو و سهامدار دارد و هیئت مدیره آن 5نفر هستند و یك نفر مدیر عامل دارد.

 

http://upload7.ir/imgs/2014-05/76765786173242457478.jpg

آقای شهامت مهمترین نیازهای كشاورزی منطقه را برشمرد و خاطرنشان كرد:تسطیح اراضی منطقه،آبرسانی به موقع و مفید،اعطای وام كم بهره به تعاونی برای خرید محصولات كشاورزی از مهمترین نیازهای تعاونی تولید چم تنگ می باشد.

در این دیدار به پیشنهاد بخشدار آبپخش معاون وزیر از انبار خرمایی در روستای بنار آزادگان بازدید كرد و قول هایی جهت پیگیری داد./ص

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/29679