کد خبر: 29303 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 12 ارديبهشت 1393 - 07:24
هر دو هفته، ملاقات عمومی استاندار بوشهر

اتحاد جنوب: مدیرکل روابط عمومی استانداری بوشهر گفت: مردم بوشهر به منظور ارائه پیشنهادات و طرح درخواست‌های خود می‌توانند با استاندار بوشهر دیدار داشته باشند.

اتحاد جنوب: مدیرکل روابط عمومی استانداری بوشهر گفت: مردم بوشهر به منظور ارائه پیشنهادات و طرح درخواست‌های خود می‌توانند با استاندار بوشهر دیدار داشته باشند.

به  گزارش
اتحاد جنوب؛ کریم جعفری اظهار داشت: ملاقات مردمی با استاندار بوشهر بصورت هر دو هفته یکبار برگزار خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی استانداری بوشهر تشریح کرد: افرادی که تمایل به ملاقات مردمی با استاندار بوشهر هستند می‌توانند از طریق تماس با سامانه الکترونیکی 111 زمینه دیدار خود را با استاندار بوشهر فراهم کنند.

وی اضافه کرد: از مزیت‌های دیگر سامانه 111 این است که مردم می‌توانند مطالبات و پیشنهادهایشان را از طریق این سامانه با استانداری بوشهر در میان بگذارند.

جعفری خاطرنشان کرد: سامانه 111 علاوه بر اینکه می‌تواند زمینه ملاقات عمومی را برای مردم فراهم کند، می‌تواند انتقادات و پیشنهادات آنان را از دستگاه‌های اجرایی استان به استانداری بوشهر انتقال دهد تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد./س
منبع:فارس

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/29303