کد خبر: 27252 ، سرويس: یادداشت
تاريخ انتشار: 24 اسفند 1392 - 08:43
التماس دعايي از مجمع نمايندگان استان بوشهر

سيد مرتضا كراماتي

خروجي جلسات و نشستهاي مجمع نمايندگان در بررسي موضوعات مختلف هميشه در تيررس افكار عمومي بوده و سنجش عملكرد آنان نيز از حقوق مسلم مردم هست لذا هيچكدام از نمايندگان محترم نبايد از اظهار نظرات، پيشنهادات و حتي انتقادات مردم نگران و ناراحت شوند.

 گاهي تشكيل مجامعي بالادست در بين نمايندگان يا حتي شوراهاي فرا دستي در شوراهاي شهر و روستا فقط نامي را يدك مي كشد كه تجربه ي چهار دوره ي شوراهاي فرا دستي عملكرد و بيلان خاصي نداشته بغير از اينكه سطح توقعات مردم و جامعه بالا مي برد كه اي كاش اين مهم بنحو كليدي و موشكافانه در سطح وزارت كشور و كميسيون شوراهاي مجلس بررسي شود. اما در اينجا خطاب به نمايندگان محترم حوزه ها و مناطق 4 گانه استان بوشهر در بحث روز كه همان انتصاب مدير براي منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس است. در اين ميان ائمه جمعه و مطبوعات و رسانه ها و حتي شوراها و گروههاي مختلف سياسي استان با برگزاري نشستها و بيان مطالبي دغدغه و نگراني خود را از انتصاب مدير غيربومي براي اين جايگاه مهم و حياتي استان سنگ تمام نهاده اند و خطر آن را گوشزد نموده اند اما رسالت مجمع محترم نمايندگان استان در اين بين چيست هرچند بصورت فردي برخي از نمايندگان از جمله جناب حجه الاسلام موسوي نژاد نماينده محترم مردم شريف دشتستان بي پرده دغدغه هايش را رسانه اي نموده اما هنوز خبري از تلاش نمايندگان در قالب مجمع ديده يا شنيده نمي شود. چرا؟ آيا در اين مورد هم به اتفاق نظر نمي رسند كه بگويند مدير غير بومي نميخواهيم يا بازهم بر سر برخي مسايل پيش پا افتاده حاضر نيستند از حقوق مردم اين استان دفاع كنند يا مي ترسند جايگاه مديريتي خود را نزد وزير يا اعضاي كميسيون انرژي مجلس از دست بدهند. هنوز اختلاف نظر و به وحدت نرسيدنشان در انتخاب هيات رئيسه كميسيون انرژي كه حتا به همديگر هم اعتماد نداشته و به هم راي ندادند در ذهن مردم مانده است. هنوز اختلاف شديد شان در انتخاب گزينه ي واحد براي استانداري بوشهر در خاطره ها موج مي زند هنوز اختلاف نظرشان براي انتخاب برخي مديران كل استان جوهره اش در صفحات بازتاب عملكردشان خشك نشده است. هنوز تاب تحمل افكار همديگر در جلساتشان ندارند و هرچند در انظار عمومي دوشادوش هم با لبخندهاي مصنوعي عكس يادگاري مي گيرند. اما محض رضاي خدا و عظمت و آبروي مردم استان اينبار شجاعانه و تا حد استعفا بايستند و حتما جريان كمي بودجه براي استان خوزستان و ايستادگي نمايندگان آن استان را در ذهن دارند. تعجب مي كنيم كه چرا تاب درخشش چهره هاي استاني خود را به بهانه ي غير همخطي بودن ندارند اما غيربومي ها را با هر عقيده و مسلك تحمل مي كنند و اگر گزينه هاي مطرح شده ي هم استاني باب ميلشان نيست همين مهندس نصوري كه اخلاق و رفتارش زبانزد خاص و عام است در همين جايگاه حفظش كنند و خداي ناكرده از از اينكه گاهي به درخواست آنان در رزرو بليط پرواز كوتاهي نموده  مسبب مخالفتشان نباشد.

لذا اميد مي رود اينبار همت كنند وبعنوان كار مفيدي در دوران نمايندگي شان در قالب مجمع بر اصرار و پافشاري تا تحقق خواسته شان كه همان خواسته ي عموم مردم استان يراي انتخاب و انتصاب يك مدير هم استاني بر منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس بكوشند و نيك بدانند كه باقيات الصالحات خواهد بود. /ب

 

اختصاصی

 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/27252