کد خبر: 27017 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 18 اسفند 1392 - 17:43
120میلیون تن کالا در بندرهای کشور تخلیه و بارگیری شد

محمد سعید نژاد ، روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: پارسال 139میلیون تن کالا از بندرهای کشور مبادله شد که شامل تخلیه و بارگیری کالاهای وارداتی، صادراتی و ترانزیتی بود...

اتحاد جنوب: محمد سعید نژاد ، روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: پارسال 139میلیون تن کالا از بندرهای کشور مبادله شد که شامل تخلیه و بارگیری کالاهای وارداتی، صادراتی و ترانزیتی بود.

وی اضافه کرد: بندر بوشهر نیز در این زمینه رشد خوبی داشته و از اول امسال تاکنون 200 هزار کانتینر در این بندر جابه جا شده است.

سعید نژاد افزود: با توجه به محدودیت بندر بوشهر به لحاظ فضا احداث و بازسازی زمین در کنار جزیره نگین، استفاده از این جزیره، ایجاد پس کرانه لازم برای گسترش و افزایش فعالیت حمل و نقل و رسیدن به ظرفیت مناسب در این بندر یکی از برنامه های ماست.

مدیرعامل سازمان بنادر وکشتیرانی جمهوری اسلامی اظهار کرد: ظرفیت بندر بوشهر در افق بلند مدت باید به 30میلیون تن و در افق میان مدت به 15میلیون تن برسد.

سعید نژاد افزود:هم اینک بندر عباس و بندر امام خمینی (ره)با عمق مناسب امکان پهلوگیری کشتی های خیلی بزرگ را دارند و در بندر بوشهر نیز امکان پهلوگیری کشتی هایی با 50 هزار تن ظرفیت وجود دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و کشتیرانی جمهوری اسلامی در مورد خرید کشتی برای تردد مسافران بین بوشهر و جزیره خارک گفت: در این زمینه هماهنگی لازم با شرکت نفت برای خرید این کشتی صورت گرفته لیکن فرآیند خرید، ساخت و وارد کردن این شناور زمان بر است./الف

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/27017