کد خبر: 26941 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 17 اسفند 1392 - 17:42
اقتصاد مقاومتی در راس برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی تنگستان

سرپرست فرمانداری تنگستان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان برنامه سیاست اقتصادی مقاومتی را در راس برنامه‌های خود قرار داده‌اند...

اتحاد جنوب: سرپرست فرمانداری تنگستان گفت: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان برنامه سیاست اقتصادی مقاومتی را در راس برنامه‌های خود قرار داده‌اند.

به گزارش فارس غلامرضا ترک‌زاده با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اتفاقات حاصل شده در 24 خرداد در دولت تدبیر و امید حماسه اقتصادی است که با ابلاغ اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری به همه دستگاه‌های اجرایی  باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرده و شاهد تحول در عرصه اقتصادی باشیم.

ترک‌زاده افزود: به گفته بزرگان علوم اقتصادی، اقتصاد مقاومتی در کشور به منزله اقتصاد ریاضتی نیست بلکه مفهوم آن خودکفایی و عدم وابستگی به بیگانگان است.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی در همه وضعیت‌ها و بخش‌ها مصداق دارد و منحصر به بخش دولتی و قشر خاصی نمی‌شود.

سرپرست فرمانداری تنگستان تصریح کرد: پس از تشدید تحریم‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در سال‌های قبل این شیوه ترویج شد و هدف اقتصاد مقاومتی استفاده از توان داخلی و تبدیل فشارها به فرصت بود.

وی افزود: اخیرا مقام معظم رهبری سیاست اقتصاد مقاومتی را بنا به صلاحدید و رویکردی  که فرانگر بود در مراسمی به سه قوه ابلاغ کردند که در دستور کار دولت نیز قرار گرفته است.

ترک‌زاده تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان تنگستان برنامه سیاست اقتصادی مقاومتی را در راس برنامه‌های خود قرار داده‌اند./الف

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/26941