کد خبر: 26511 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 10 اسفند 1392 - 13:01
پوربهی: بازیکنانم فراتر از فوتبال استان بازی می‌کردند

حمید پوربهی سرمربی موفق نوجوانان استقلال بوشهر پس از قهرمانی در لیگ نوجوانان استان ابراز داشتند از همان هفته یازدهم و پس از پیروزی 9بر0 و بازی منطقی و تک ضرب برابر تیم ملوان بوشهر به صراحت ...

اتحاد جنوب: حمید پوربهی سرمربی موفق نوجوانان استقلال بوشهر پس از قهرمانی در لیگ نوجوانان استان ابراز داشتند از همان هفته یازدهم و پس از پیروزی 9بر0 و بازی منطقی و تک ضرب برابر تیم ملوان بوشهر به صراحت اعلام کردم که تیم استقلال امسال قهرمان می شود چرا که انگیزه و توان بازیکنان را در آن بازی برای قهرمانی دو چندان دیدم و به این مهم نیز دست یافتیم.


پوربهی در پاسخ به این سوال که چگونه توانستید اختلاف 3 امتیازی که با شاهین در نیم فصل اول داشتید را جبران کنید و در پایان نیز توانستید 3 امتیاز از حریف خود پیشی بگیرید، گفت: بازیکنان ما از نظر روانی و فنی به این باور رسیدند که می‌توانند قهرمان شوند از طرفی تیم شاهین از اینکه ما را هر هفته پشت سر خود می دید و از اینکه ما بتوانیم خود را به آنها برسانیم دچار استرس فراوان شده بود و در آخر نیز توانستیم با چراغ سبز شاهین و شکست آنان در بازی برگشت از آنها سبقت بگیریم و تا پایان رقابتها به روند رو به رشدخود ادامه دهیم.


حمید پوربهی سرمربی نوجوانان استقلال بوشهر


وی در ادامه و در ارتباط با بهترین بازیکنان این فصل نوجوانان گفت از تیم شاهین جواد محمدپور و محمد محبی از بازیکنان تاثیرگذار این تیم بودند و علی ریسی از تیم توحید برازجان، ضمن اینکه از تیم ما نیز تمامی بازیکنان در سطح بالایی بودند و از نظر فنی بالاتر از فوتبال استان بازی می کردند بطوریکه توانستیم با زدن 63 گل رکورد جدیدی در مسابقات خلق کنیم و با تنها 9 گل خورده صاحب بهترین خط دفاعی استان شویم.

حمید پوربهی در پایان با تشکر از زحمات مسئولین باشگاه آقایان علیرضا عباسی، رضا زنگنه، ماشاله جمالی از سرپرست و کادر فنی تیم آقایان عبدالحسن کرمی آزاد، مهدی حبشی، احسان ذالکیان، عبداله احتشامی، از بازیکنان زحمتکش این تیم، حضور و همیاری پیشکسوتان باشگاه آقایان خدابخش بختیاری، مجید اهرمی نژاد، ماشاله پورصالح، عزیز دشتی‌دوست و همچنین از هیات فوتبال استان به دلیل انجام مسابقات با کیفیت بالا و زمانبندی دقیق برنامه مسابقات، و ابراز امیدواری کرد که در سال آینده، استقلال نماینده ای شایسته در مسابقات زیر گروه لیگ برتر نوجوانان کشور برای استان باشد.

اسامی بازیکنان نوجوانان استقلال بوشهر به شرح ذیل می‌باشد:

دروازه بانان: محمدحسین هوپناه - غلامرضا سرتلی
دفاع: حسن پوربهی - محمدرضا اسلوب - ستار دریانور د- محمدرضا احمدی - فرشاد حسن‌زاده- سید محمدرضا موسوی - یونس رستم - حسام بصیری
هافبک: میلاد دریایی - سجاد نامی- آرش علیزاده - مهران حاجب - مهدی پولادتن - علیرضا طاوس‌خواه - مهدی قوسی - نیما خالق پناه - احسان زنگنه
مهاجمین: یوسف صبری - محمدامین شیخیانی - محمدرضا میرشکاری - رضا جوهرزاده - مهدی زنده‌بودی - علیرضا صادقی - رسول غلامی/ب1

 

تیم نوجوانان استقلال بوشهر

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/26511