کد خبر: 25989 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 30 بهمن 1392 - 08:43
مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر خبر داد:
مسابقات آزاد مهارت در رشته جوشکاري برگزار می شود

مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر از برگزاری مسابقات آزاد مهارت در رشته جوشكاري خبر داد. به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کشور، حسین خمسه در خصوص نحوه ثبت نام مسابقات آزاد مهارت در رشته جوشكاري بيان داشت: ثبت نام مسابقات مذكور از طریق سامانه Advari.irantvto.ir از تاريخ 92/11/26تا 92/12/13صورت مي گيرد. وي در خصوص روش ...

اتحادجنوب: مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر از برگزاری مسابقات آزاد مهارت در رشته جوشكاري خبر داد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کشور، حسین خمسه در خصوص نحوه ثبت نام مسابقات آزاد مهارت در رشته جوشكاري بيان داشت: ثبت نام مسابقات مذكور از طریق سامانه Advari.irantvto.ir از تتاريخ 92/11/26تا 92/12/13صورت مي گيرد.
وي در خصوص روش اجرای مسابقات مذكور تصريح كرد: مسابقات آزاد جوشكاري در دو مرحله كتبي و عملي برگزار مي شود كه زمان برگزاری آزمون کتبی اين مسابقات مورخ 23/12/92 و زمان برگزاري آزمون عملي از تاريخ13/2/93 تا 25/2/1393 است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان بوشهر افزود: مرحله شهرستانی به صورت آزمون کتبی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان ها و مرحله ملي به صورت متمرکز در اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان تهران برگزار مي شود.
حسین خمسه افزود: تمامي افرادي كه داراي مهارت جوشكاري هستند، بدون شرط سني مي توانند در مسابقات مذكور شركت كنند.
وي خبر داد: اين مسابقات در سه گروه جوشكاري در فرايند SMAW، جوشكاري در فرايند GMAW و جوشكاري در فرايند GTAW برگزار مي شود.
وي افزود: اين مسابقات در مرحله اول بصورت كتبي بوده و نفرات حائز حد نصاب به ترتيب نمره كتبي تا سقف 300 نفر در هر گروه مسابقات به مرحله عملي راه مي يابند و امتياز نهايي براي تعيين برگزيدگان، تنها نمره عملي كسب شده مي باشد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بيان داشت: ارتقای فرهنگ مهارت آموزی در کشور، جلب نظر بنگاه هاي اقتصادي، صنايع و صنوف در ارتقاي مهارت شاغلان، ايجاد فرصتي مناسب جهت تبادل فني و تجارب حرفه اي بين شاغلان و بنگاه های اقتصادی، شناسايي كمبودهاي موجود در آموزش هاي فني و حرفه اي براي شاغلان و برنامه ريزي براي رفع آنها، به هنگام سازي دانش و توانايي شاغلان، شناسايي نخبگان و استادكاران مهارتي، فراهم سازی امکان حضور نخبگان مهارتی در مسابقات بین المللی از اهداف برگزاري مسابقات آزاد مهارت است.
وي در بیان سیاست های اجرایی این مسابقات چنین عنوان كرد: بر اساس نیازصنایع فعالیت جدیدی در سازمان با همکاری مستقیم بنگاه های اقتصادی و صنفی در راستای گسترش فرهنگ مهارت آموزی و ترویج مهارت با عنوان مسابقات آزاد مهارت وبه صورت تک رشته ای , بدون محدودیت سنی در کشور شروع شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای افزود: در این زمینه و برای اولین بار سازمان آموزش فنی و حرفه ای قصد دارد با مشارکت و حضور بنگاه های اقتصادی و صنفی با برگزاری مسابقات آزاد در رشته جوشکاری به معرفی جوشکاران برتر ملی اقدام كند.
وی بيان داشت: چنین اقدامی با عنايت به تغييرات مستمر فناوري و تكنولوژي و تأثير ارتقاي مهارت اي شاغلان در همسويي با اين تغييرات برای توسعه اقتصادی کشور اهمیت فراوانی دارد. لذا برگزاري مسابقات ملي مهارت ويژه شاغلان آزاد و دولتی فرصتي را براي دستيابي به خلاء موجود آموزشي ، ارتقاي فرهنگ مهارت آموزي و توانمندي هاي مهارتي در شاغلان بنگاههاي اقتصادي فراهم مي سازد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای در خاتمه بيان داشت: به نفرات و همچنین شرکت های برتر با لحاظ شرکت کنندگان آن شرکتها جوایز نفیس پرداخت می شود.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/25989