کد خبر: 24408 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 28 دي 1392 - 10:35
باشگاه استقلال بوشهر جواب منتقدانش را داد

مدرسه فوتبال باشگاه استقلال بوشهر در خصوص اظهارات اخیر مسئولان مدرسه فوتبال خلیج فارس بیانیه ای صادر کرد.

اتحاد جنوب: مدرسه فوتبال باشگاه استقلال بوشهر در خصوص اظهارات اخیر مسئولان مدرسه فوتبال خلیج فارس بیانیه ای صادر کرد.

ارائه هر نوع ادعا و بیانیه مستلزم داشتن اطلاعات موثق و دانش کافی در آن موضوع مورد بحث می‌باشد تا این دانش و اطلاعات موثق ضمن معلوم نمودن مجهولات، موجب رفع سوءظن گردد. مدرسه فوتبال استقلال بوشهر قصد پاسخگویی به بیانیه‌های اخیر که حسادت و بخل ورزی در تک تک کلمات و جملات آن محسوس بود را نداشت ولی جهت روشن شدن افکار عمومی و دفاع از حقانیت مدرسه فوتبال بزرگ استقلال بوشهر مطالبی را به عرض عموم مردم و اهالی ورزش استان اعلام می دارد.

قبل از پاسخگویی به بیانیه‌های اخیر لازم می‌دانم به چند مورد از شرایط لازم جهت انتخاب مدرسه فوتبال برتر استان که از سوی آکادمی ملی فوتبال ایران به هیأت فوتبال استان ارسال شده است و هر هیأت ملزم به رعایت آن استانداردها جهت معرفی مدرسه برتر استان می‌باشد اشاره نمائیم:

1- انتخاب مدرسه برتر استان مستلزم داشتن 3 سال سابقه فعالیت مستمر در استان می‌باشد (که مدرسه فوتبال خلیج فارس و توحید شرایط لازم را ندارند).
2- اخذ مجوز باشگاه از کمیسیون ماده 5 اداره کل ورزش و جوانان استان (که مدرسه فوتبال خلیج فارس شرایط لازم را ندارد).
3- شرکت در فستیوال‌های مدرسه فوتبال در سال‌های 1390-1391-1392 (که مدرسه فوتبال خلیج فارس و توحید شرایط لازم را ندارند).
4- ارسال گزارش ارزیابی ناظر مدارس فوتبال استان از مدرسه منتخب به آکادمی ملی فوتبال با مهر و امضاء رئیس هیأت (که طبق ارزشیابی امسال که در زمان ریاست آقای دوانی بر هیأت فوتبال استان و با نظر آقای گشویی، این مدرسه فوتبال صاحب بیشترین امتیاز بین مدارس فوتبال استان گردید).


بیانیه مدرسه فوتبال باشگاه استقلال بوشهر



در بیانیه سرشار از دروغ و کذب مدرسه فوتبال مجهول‌الهویه خلیج فارس(که اجازه فعالیت بدلیل نداشتن شرایط کافی در فوتبال استان را ندارد) با عنوان - عدالتی که گم شده است - آمده است که مدرسه فوتبال استقلال بوشهر در سال 1392 به هیچ عنوانی دست نیافت. شاید از روی حسادت فراموش کرده‌اند که در مسابقات شهرستان بوشهر در رده زیر 12 سال مقام قهرمانی و در رده زیر 11 سال به مقام نائب قهرمانی دست یافتیم. این در حالیست که در مسابقات سال 1392 مدرسه فوتبال خلیج فارس به دلیل نداشتن شرایط لازم حق شرکت در مسابقات را نداشت و به ناچار تحت پوشش باشگاهی دیگر ( توحید ) به فعالیت خود تنها در تابستان بسنده کرد که در مسابقات شهرستان سال 92 در هر دو رده زیر 11 و 12 سال از مدرسه فوتبال استقلال بوشهر شکست خورد که باعث حذف تیم زیر 11 سال توحید از مسابقات گردید. دوستان بعد از پایان مسابقات با تعطیلی تمرینات توحید به دنبال باشگاهی دیگر جهت پوشش قرار گرفتن در سال جدید می‌گردند که این مهم ، نشان از بی‌ثباتی در مدیریت و تفکرات پوشالی عزیزان می‌باشد. مسئله مهم دیگری که قابل ذکر است عدم مطالعه دوستان می‌باشد که نمی‌دانند در انتخاب مدرسه برتر استان نتایج سال گذشته آنان ملاک می‌باشد نه سال جاری (فرم ارزشیابی در ذیل آورده شده است) که در سال 1391 نیز مدرسه فوتبال قدرتمند استقلال بوشهر در رده زیر11 سال قهرمان استان و در رده‌های زیر 10 و 12 سال نائب قهرمان استان شد. بهتر است دوستان که خود را افرادی با سواد و تحصیل کرده در جامعه معرفی می‌نمایند با مطالعه دقیق به ارائه بیانیه در سایت‌ها اقدام نمایند تا در بین افکار عمومی و ورزش‌نویسان متهم به بی‌سوادی قرار نگیرند.

یکی دیگر از امتیازات این مدرسه فوتبال نسبت به مدارس فوتبال دیگر فعالیت در رده های سنی 6 تا 16 سال می‌باشد.این در حالیست که مدارس دیگر تا رده زیر 12 سال مشغول به فعالیت می‌باشند. حضور نونهالان این باشگاه در لیگ برتر کشور نشان از توجه این باشگاه به رده‌های سنی پایه می‌باشد که در هیج کجای استان یافت نمی‌شود.
دائمی بودن تمرینات مدرسه فوتبال استقلال بوشهر یکی دیگر از دلایل برتر بودن این مدرسه فوتبال در استان می‌باشد این در حالیست که مدارس فوتبال ایرانجوان خورموج، توحید و خلیج فارس تنها در تابستان مشغول به فعالیت می‌باشند.


بیانیه مدرسه فوتبال باشگاه استقلال بوشهر

 

نکته دیگری که در ارزشیابی مدارس فوتبال دارای اهمیت می‌باشد معرفی بازیکنان تعلیم دیده در مدرسه فوتبال و باشگاه به تیم‌های ملی و باشگاه‌های مختلف می‌باشد که در مجموع 44 امتیاز دارد. سوالی که از مدارس فوتبال توحید، خلیج فارس، اداره بندر و ایرانجوان خورموج مطرح می‌شود این است که تاکنون چند بازیکن به تیم‌های باشگاهی و ملی معرفی نموده‌اند؟

این مدرسه فوتبال این افتخار دارد که با معرفی بازیکنانی همچون سجاد نامی، حسن پوربهیٍ، محمدرضا میرشکاری، محمدرضا اسلوب، محمدحسین هوپناه، رسول غلامی، نیما جمالی، علی زنگنه، علی شاکر درگاه، آرمین هنردبده و حمد پورشاکر به تیم ملی در رده‌های مختلف سنی باعث افتخار فوتبال استان گردیده است. همچنین با معرفی و برگزیده شدن بازیکنانی که در این مدرسه فوتبال و رده‌های پایه مشغول به فعالیت بودند به باشگاه‌های مطرح همچون علی قربانی به ذوب آهن اصفهان، محمد پورشاکر به سپاهان اصفهان ، حسین پورشاکر به پتوی لاله اصفهان ، رسول غلامی به فولاد خوزستان باعث پیشرفت فوتبال آنان گردیده است.

اخیراً همکار گرامی جناب آقای خوش‌سیما که مدیریت مدرسه فوتبال اداره بندر را بر عهده دارد مطالبی را در بعضی سایت‌ها بیان نمودند که جای تأمل دارد. ایشان عنوان نمودند مدرسه فوتبال اداره بندر نتایج ارزشمندی کسب نموده و می‌بایست به عنوان مدرسه برتر استان برگزیده می‌شد. این در حالیست که در مسابقات امسال حتی در شهرستان بوشهر یک عنوان جهت حضور در مسابقات استانی کسب نکردند، نکته جالب دیگر که ایشان ذکر نمودند، داشتن زیر ساخت‌های مناسب و همچنین باشگاه بدنسازی می‌باشد. این در حالیست که همگان می‌دانند که استفاده بازیکنان رده پایه و مدرسه فوتبال از وسایل و دستگاه‌های بدنسازی به شدت از سوی اساتید و کارشناسان ورزشی رد می‌شود. سوالی که مطرح می‌گردد این است که آقای خوش سیما چه استفاده‌ای از باشگاه بدنسازی در جهت پیشرفت بازیکنان مدرسه فوتبال می‌نماید. شاید ایشان با تحقیقات و تست‌هایی که بر روی بازیکنان 7 تا 12 سال مدرسه فوتبال اداره بندر نموده است به دستاوردهایی نیز دست یافته است، لذا از ایشان خواهشمندیم که جدیدترین یافته‌های علمی خود را در اختیار جهانیان بگذارد تا همه‌ی ما از این اطلاعات مفید و نو بهره‌مند گردیم.

در پایان این مدرسه فوتبال برگزیده شدن خود را به عنوان مدرسه فوتبال برتر استان در سال 1392 که حاصل تلاش مربیان با دانش و علاقمند خود، سعی و کوشش بازیکنان مستعد و اولیای محترم آنان و کادر مدیریتی و اجرایی مدرسه فوتبال استقلال بوشهرمی‌باشد را ارج می‌نهد و با تلاش دو چندان، خود را آماده کسب چنین عناوینی در سال‌های آینده می‌نماید.همچنین دوستان می‌توانند با مراجعه به سایت آکادمی ملی فوتبال ایران به نشانی اینترنتی www.footballschool.ir ضمن بالا بردن اطلاعات خویش، مجهولات خود را معلوم و پرسش‌های خود را پاسخ دهند.

ای حسادت دور شو از سینه ام دورشو از فطرت و سینه ام
ای حسادت آفت دین منی آتشی در راه آئین منی
ای حسادت همدم من چون شدی سینه ام را تو چرا مامن شدی
ای حسادت قلب مرا کردی تو کور از فضیلت ها مرا کردی تو دور
ای حسادت سوختم من سوختم وندران ناری که من افروختم
ای حسادت سوختی قابیل را وانگهی کشتی خودت هابیل را
ای حسادت از وجودم دور شو گمشو از پیشم درون گور شو
روابط عمومی مدرسه فوتبال باشگاه استقلال بوشهر

 

/ب 

منبع: ورزش بوشهر

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/24408