
اتحاد جنوب:استاندار بوشهر از جانمايي پتروشيمي دشتستان و پتروشيمي گناوه خبر داد.
اتحاد جنوب: استاندار بوشهر از جانمايي پتروشيمي دشتستان و پتروشيمي گناوه خبر داد.
به گزارش اتحاد جنوب به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري بوشهر، دكتر مصطفي سالاري بعد از ظهر امروز در آيين جانمايي پتروشيمي دشتستان و پتروشيمي گناوه اظهار داشت: براي توسعه و پيشرفت همهجانبه استان بايد از همه توان و ظرفيت موجود نهايت بهره را ببريم و نبايد هيچ فرصتي را هدر دهيم.
وي با اشاره به وضعيت پتروشيمي دشتستان و گناوه ياد آور شد: ايجاد پتروشيمي دشتستان و پتروشيمي گناوه اهميت بسيار زيادي دارد و هم از نظر ايجاد اشتغال پايدار و هم ارزآوري براي استان و كشور مهم و تاثيرگذار است.
استاندار بوشهر با بيان اينكه جانمايي اين 2 پتروشيمي قطعي شده خاطرنشان كرد: با تلاش و پيگيريهاي صورت گرفته هماكنون جانمايي اين 2 مجموعه قطعي شده و اميدوار هستيم طي چند ماه آينده كلنگزني شده و آغاز بهكار كند.
دكتر سالاري تصريح كرد: با رايزني صورت گرفته و بر اساس برنامهريزي انجام شده اين پتروشيميها توسط بخش خصوصي و با استفاده از فاينانس چيني اجرايي و عملياتي ميشود و بودجه دولتي نياز ندارند.
وي اضافه كرد: مشكل زمين اين 2 پتروشيمي برطرف شده و اميدوار هستيم با طي مراحل قانوني در كمترين زمان ممكن شاهد كلنگزني آنها باشيم.
استاندار بوشهر تاكيد كرد: بر اساس برآوردهاي انجام گرفته، دوره ساخت اين 2 پتروشيمي مدت 36 ماه الي 48 ماه است و در دوره ساخت بيش از 4 هزار و 500 شغل ايجاد خواهد شد.
دكتر سالاري بيان كرد: بر اساس پيشبينيهاي صورت گرفته هزينه ساخت پتروشيمي دشتستان و پتروشيمي گناوه در مجموع بيش از 1.3 ميليارد يورو است.
وي يادآور شد: از تمام توانمندي و پتانسيل موجود براي تسريع در اجرايي شدن اين پروژه استفاده ميكنيم و اميدوار هستيم در اين مسير به موفقيت لازم برسيم. /س