کد خبر: 226076 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 18 مرداد 1405 - 08:47
بیش از ۳۰ هزار زائر اربعین با ناوگان عمومی بوشهر جابه جا شدند

اتحادخبر:مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: از آغاز طرح جابه‌جایی زائران اربعین حسینی تا ۱۵ مرداد، ۳۰ هزار و ۱۶۴ زائر اربعین با ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابه‌جا شده‌اند.

اتحادخبر:مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: از آغاز طرح جابه‌جایی زائران اربعین حسینی تا ۱۵ مرداد، ۳۰ هزار و ۱۶۴ زائر اربعین با ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابه‌جا شده‌اند.

بیش از ۳۰ هزار زائر اربعین با ناوگان عمومی بوشهر جابه جا شدند

به گزارش مهر، فرزاد رستمی شنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: از آغاز طرح جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در ۲۵ تیرماه تا پایان روز ۱۵ مردادماه سالجاری، ۳۰ هزار و ۱۶۴ زائر اربعین با ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابه‌جا شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه شلمچه مرز اصلی برای زائران اربعین بوشهر است، اظهار کرد: در جریان جابجایی زائران اربعین، ۱۵ هزار و ۲۶۰ نفر از بوشهر به مرز اعزام شده و ۱۴ هزار ۹۰۴ نفر نیز با ناوگان به استان برگشتند.

رستمی یادآور شد: در این مدت ۴۰ شرکت مسافربری با هزارو ۲۹۸ دستگاه ناوگان شامل ۳۵۷ دستگاه اتوبوس، ۷۳۹ دستگاه مینی‌بوس و ۲۰۲ دستگاه سواری در مسیرهای اعزام و بازگشت زائران فعالیت داشته‌اند.

وی با اشاره به مشارکت هزار و ۷۰۰ راننده ناوگان مسافری استان در این طرح گفت: نیروهای اداره کل به صورت شبانه‌روزی در میز خدمت در پایانه بوشهر و پایانه شلمچه مستقر بودند تا ضمن پاسخگویی به زائران، رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل، به موضوعات و مشکلات آنان نیز رسیدگی شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: همچنین ماشین‌آلات سبک و نیمه‌سنگین به مرز مهران اعزام شد تا در بازگشت زائران به کشور پشتیبانی لازم را انجام دهند.

وی یادآور شد:گشت‌های کنترلی و نظارتی نیز در محورها و مسیرهای تردد زائران انجام شد و راهدارخانه‌ها و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی نیز با آمادگی کامل برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مهیا بودند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/226076