کد خبر: 225522 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 30 تير 1405 - 15:48
مدیر درمان تأمین اجتماعی بوشهر خبر داد؛
جهش عمرانی درمان در استان با ساخت بیمارستان‌های جدید در عسلویه و برازجان/ اعتبار ۹۵ میلیارد تومانی تجهیزات پزشکی

اتحاد خبر: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر از اجرای گسترده‌ترین برنامه توسعه زیرساخت‌های درمانی این سازمان در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: پروژه‌های بیمارستانی و درمانگاهی در نقاط مختلف استان در مراحل طراحی، مناقصه، ساخت و تکمیل قرار گرفته‌اند که با بهره‌برداری از آن‌ها، بخش مهمی از نیاز درمانی بیمه‌شدگان...

اتحاد خبر: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر از اجرای گسترده‌ترین برنامه توسعه زیرساخت‌های درمانی این سازمان در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: پروژه‌های بیمارستانی و درمانگاهی در نقاط مختلف استان در مراحل طراحی، مناقصه، ساخت و تکمیل قرار گرفته‌اند که با بهره‌برداری از آن‌ها، بخش مهمی از نیاز درمانی بیمه‌شدگان و مردم استان تا دو دهه آینده تأمین خواهد شد.


 

 به گزارش خبرنگار اتحاد خبر، حمید سیاسی‌نژاد روز سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در خبرگزاری ایرنا بوشهر اظهار کرد: زمین احداث درمانگاه جدید شهر اهرم خریداری شده و این پروژه اکنون در مراحل نهایی طراحی قرار دارد و پس از اخذ تأییدیه‌ها وارد مرحله انتخاب پیمانکار خواهد شد.

وی افزود: توسعه درمانگاه کنگان نیز در دستور کار قرار گرفته و برای این مرکز، ساختمانی با زیربنای حدود دو هزار مترمربع طراحی شده که مراحل نهایی برای آغاز عملیات اجرایی را طی می‌کند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر از ارتقای بیمارستان مهر برازجان خبر داد و گفت: این مرکز که پیش از این به‌صورت تخصصی زنان فعالیت می‌کرد، به یک بیمارستان جنرال ۶۴ تختخوابی با استانداردهای روز تبدیل خواهد شد و اکنون در آستانه انتخاب پیمانکار قرار دارد.

وی همچنین از توسعه بیمارستان تأمین اجتماعی عسلویه خبر داد و بیان کرد: زیربنای این بیمارستان از چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع به حدود هشت هزار مترمربع افزایش خواهد یافت تا استانداردهای یک بیمارستان عمومی و مدرن را کسب کند.

سیاسی‌نژاد با اشاره به روند طولانی اخذ مجوزها و طراحی پروژه‌ها تصریح کرد: تمامی این طرح‌ها طی هفت تا ۱۰ ماه گذشته مراحل مختلف اداری، مطالعاتی و طراحی را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون آماده ورود به فاز اجرایی هستند.

وی ادامه داد: درمانگاه شبانکاره و درمانگاه جدید بیمارستان سلمان فارسی بوشهر نیز از سال گذشته وارد مرحله ساخت شده‌اند و هر دو پروژه اکنون بیش از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی بوشهر درباره درمانگاه دیلم نیز گفت: این پروژه که از اواخر دهه ۹۰ آغاز شده بود، سال گذشته با شتاب بیشتری دنبال شد و میزان پیشرفت آن از حدود ۵۰ درصد به ۸۵ درصد رسیده است و تلاش می‌شود در سال جاری تکمیل و تجهیز شود.

وی با بیان اینکه شرایط مالی سازمان تأمین اجتماعی به دلیل کاهش درآمدها و فشار هزینه‌ها با محدودیت‌هایی روبه‌روست، افزود: با حمایت و دستورات مستقیم مدیران ارشد سازمان، روند اجرای پروژه‌های درمانی استان متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.

سیاسی‌نژاد همچنین از خرید حدود ۹۵ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای برای مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان در سال گذشته خبر داد و گفت: دستگاه ماموگرافی، پنج دستگاه دیالیز، سونوگرافی، OPG، آرتروسکوپ و تجهیزات تخصصی دیگر برای مراکز درمانی استان خریداری شده که تا سال‌ها در خدمت بیماران خواهند بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع بیمه کارگران اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی هیچ بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کند و منابع آن از محل حق بیمه بیمه‌شدگان و کارفرمایان تأمین می‌شود؛ بنابراین صیانت از حقوق بیمه‌ای کارگران یکی از مهم‌ترین وظایف این سازمان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر افزود: مهم‌ترین شکایت بیمه‌شدگان مربوط به ثبت نشدن کامل روزهای کارکرد یا دستمزد واقعی آنان از سوی برخی کارفرمایان است و سازمان با ارسال پیامک پس از ثبت لیست بیمه، امکان نظارت مستقیم بیمه‌شدگان بر سوابق خود را فراهم کرده است.

وی با اشاره به ماده ۱۴۸ قانون کار تأکید کرد: کارگران می‌توانند حتی پس از گذشت سال‌ها برای احقاق حقوق بیمه‌ای خود و مطالبه سوابق کاری ثبت نشده از طریق اداره کار یا شعب تأمین اجتماعی اقدام کنند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/225522