کد خبر: 223211 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 15 ارديبهشت 1405 - 08:04
بازدید مستمر از مراکز عرضه در استان بوشهر؛ ۱۶۰۰ پرونده تخلف تشکیل شد

اتحادخبر:معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به بازدید مستمر از مراکز عرضه کالا و خدمات در استان گفت: هزار و ۶۲۶ فقره پرونده تخلف تشکیل شد.

 

اتحادخبر:معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به بازدید مستمر از مراکز عرضه کالا و خدمات در استان گفت: هزار و ۶۲۶ فقره پرونده تخلف تشکیل شد.

بازدید مستمر از مراکز عرضه در استان بوشهر؛ ۱۶۰۰ پرونده تخلف تشکیل شد

به گزارش مهر، محمد حسن اسماعیل پور صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تشدید بازرسی‌های میدانی، ارتقای نظارت بر بازار و برخورد قاطع با متخلفان اقدامات خوبی در استان بوشهر صورت گرفته است.

معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اضافه کرد: طی سال گذشته ۲۲ هزار و ۷۴۹ مورد بازرسی از نحوه عرضه کالا و خدمات در سطح استان بوشهر انجام شد.

وی بیان کرد: در نتیجه این بازرسی‌ها، هزار و ۶۲۶ فقره پرونده تخلف به ارزش ۱۸۶ هزار و ۹۲۰ میلیون ریال شامل گرانفروشی، کم فروشی، عدم عرضه ، تقلب و غیره تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

اسماعیل پور افزود: در طول سال گذشته از مجموع ۲۲ هزار و ۷۴۹ مورد بازرسی ها تعداد هفت هزار و ۷۶۷ مورد مربوطه به گشت های مشترک نظارت با همکاری دستگاه های اجرایی نظیر جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت غذاو دارو ، اداره کل بازرسی استان و اتاق اصناف بوده است.

اسماعیل پور عنوان کرد: طی سال گذشته در حوزه قاچاق کالا و ارز تعداد چهار هزار و ۵۵۰ مورد گشت نظارتی صورت گرفته که در همین خصوص تعداد ۲۱ پرونده قاچاق به ارزش ۳۱ هزار و ۱۴۶ میلیون ریال برای رسیدگی به تخلفات مربوطه تشکیل و مطابق با ضوابط و مقررات به مراجع ذی صلاح ارسال شده است.

وی در ادامه گفت: در راستای پاسخگویی مستمر به مراجعین ، هزار و ۷۲۰ مورد گزارش مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ (حوزه رسیدگی به شکایات مردمی ) دریافت و مورد بررسی قرار گرفته است.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/223211