
اتحاد خبر - ابوذر خمش آیا : سحرگاه روز 1404/03/23 خبرها و تصاویری مبنی بر جنایت رژیم جعلی و کودک کش صهنویستی به تمامیت ارضی و ترور فرماندهان و دانشمندان علمی کشورمان مخابره شد و مردم و جهانیان را در شک فرو برد.ضمن محکومیت جنایت های رژیم ناقض معاهدات و منشور های بین المللی ...
ابوذر خمش آیا
مدرس دانشگاه
سحرگاه روز 1404/03/23 خبرها و تصاویری مبنی بر جنایت رژیم جعلی و کودک کش صهنویستی به تمامیت ارضی و ترور فرماندهان و دانشمندان علمی کشورمان مخابره شد و مردم و جهانیان را در شک فرو برد.ضمن محکومیت جنایت های رژیم ناقض معاهدات و منشور های بین المللی ،قصد دارم چند نکته حقوقی و تحلیلی را مرقوم نمایم.
ملت قهرمان ایران در شرایط سخت همیشه ثابت کرده اند ،هماهنگ تر،مسجم تر و با همدلی بیشتر به حفظ و کیان از یکدیگر و آرمان ها و مملکت خویش اهتمام ورزند .کشور ایران بر خلاف رژیم سفاک و جنایتکار صهیونیسم دارای تمدن ،فرهنگ و اصالت است و در طول تاریخ و قدمت خود هیچگاه شروع کننده جنگ و تعرض به دول دیگر نبوده است .اما در دفاع وپاسخ به تعرض و همیشه سرآمد بوده و بهترین عملکرد را داشته است.
آنچه در تعرض اسراییل به کشورمان رخ داد نمونه بارز از حمله به استقلال و تمامیت ارضی در حقوق بین الملل بوده و برخلاف آنچه در منشور ملل متحد است، اگر مصداقی بخواهیم مستند ومستدل صحبت کنیم این جنایت و تعرض نمونه شفاف نقض صریح بند 4 ماده 2 منشور ملل متحد می باشد. لازم به توضیح ویادآوری است که در مقدمه و بسیاری از بندها و مواد این مشور صحبت از استقلال ،صلح ،عدم تعرض ،عدم جنگ، عدم نسل کشی و عدم کودکشی و غیره به میان آمده است و دول و کشورها را به این موارد سفارش و تاکید نموده است که متاسفانه این رژیم ناقض تمامی موارد فوق می باشد و توسط نهاد های بین المللی چشم پوشی می شود و دارای ضمانت اجرای مناسب برای اسراییل نیست.
شایان ذکر است اتفاقات اخیر باعث انسجام ملی بین ایرانیان شده ،تا جایی که معادلات اولیه اسراییلی ها را بهم زده و آنان را دچار دگرگونی محاسباتی و عملیاتی نموده است. از دیگر موارد مهم و قابل ذکر حمله وحشیانه و غیرقانونی به تاسیسات هسته ای صلح آمیز در نطنز واراک بوده که هیچگونه انحرافی از لحاظ مفاهیم NPT نداشته و مهمتر اینکه در دکترین هسته ای کشور و با توجه به فتوای مقام معظم رهبری داشتن تسلیحات اتمی حرام بوده وایران هیچگاه علی رغم داشتن توانایی علمی دنبال دستیابی به آن نبوده است.
اهمیت جایگاه ونقش ایران در صحنه بین المللی ،سیاسی ،اقتصادی و تامین انرژی نفت وگاز ومحصولات پتروشیمیایی و کریدورهای دریایی و زمینی که متصل کننده آسیای دور به اروپا و بلعکس است بر هیچ کشوری پوشیده نمی باشد ،این موضوع مهم و استراتژیک مانع دست درازی وعرض اسراییل به تاسیسات ایران خواهد بود و در صورت در نظر گرفتن این مهم توسط دشمن،دست ایران جهت انجام پاره ای از حرکات و پاسخ ها به اشکال مختلف باز خواهد بود که تاثیرات بسیار حایز اهمیتی در سطح بین المللی خواهد گذاشت. به عنوان مثال ایجاد محدودیت عبور کشتی های تجاری ونفتکش ها از تنگه هرمز است که سرنوشت دنیا دز زمینه افزایش قیمت نفت و مشتقات آن از جمله آنهاست. و از دیگر عواقب آن می توان حمله و اقدام به مثل ایران به تاسیسات نفتی مهم منطقه، آب شیرین کن رژیم صهینویستی ،نابودی پایگاه های نظامی شرکای جنگی و غیره اشاره نمود.
با توجه به مطالب گفته شده و اوضاع واحوال منطقه و شرایط حاکم بر عرصه های مختلف میتوان نتیجه گرفت مردم ایران بصورت منسجم پای کشور و دفاع ازن آن تا آخرین توان خواهند ایستاد و دشمن نیز به این موضوع پی برده است لذا همدلی و عدم توجه به شایعات می تواند رمز گشای مشکلات و عبور از بحران پیش رو باشد.