کد خبر: 210726 ، سرويس: ورزش
تاريخ انتشار: 17 خرداد 1404 - 15:11
اعزام دختران تکواندوکار بوشهری به لیگ دسته یک پومسه کشور

اتحادخبر: رئیس هیأت تکواندو شهرستان دشتی گفت: برای نخستین‌بار، هیأت تکواندو شهرستان دشتی با ترکیب ۱۴ بازیکن در بخش‌های انفرادی و تیمی پومسه، نماینده استان بوشهر در مسابقات لیگ دسته یک دختران شد که این اعزام نویدبخش آینده‌ای روشن برای تکواندو بانوان استان است.

اتحادخبر: رئیس هیأت تکواندو شهرستان دشتی گفت: برای نخستین‌بار، هیأت تکواندو شهرستان دشتی با ترکیب ۱۴ بازیکن در بخش‌های انفرادی و تیمی پومسه، نماینده استان بوشهر در مسابقات لیگ دسته یک دختران شد که این اعزام نویدبخش آینده‌ای روشن برای تکواندو بانوان استان است.
اعزام دختران تکواندوکار بوشهری به لیگ دسته یک پومسه کشور

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر؛رئیس هیأت تکواندو شهرستان دشتی گفت: برای نخستین‌بار، هیأت تکواندو شهرستان دشتی با ترکیب ۱۴ بازیکن در بخش‌های انفرادی و تیمی پومسه، نماینده استان بوشهر در مسابقات لیگ دسته یک دختران شد که این اعزام نویدبخش آینده‌ای روشن برای تکواندو بانوان استان است.
مهدی ملاح زاده افزود: برای نخستین‌بار، تیمی متشکل از ۱۴ بازیکن دختر در چهار رده سنی در بخش‌های انفرادی استاندارد، انفرادی ابداعی، پومسه تیمی و پومسه ابداعی، از استان بوشهر به مسابقات لیگ دسته یک پومسه دختران کشور اعزام می‌شود.
وی بیان کرد: این تیم با نام هیأت تکواندو شهرستان دشتی به عنوان نماینده استان بوشهر در این رقابت‌ها حضور می‌یابد و چنین مشارکت گسترده‌ای تاکنون در بخش پومسه بانوان استان سابقه نداشته است.
وی با اشاره به اینکه استان بوشهر در منطقه سه کشور قرار دارد، اظهار کرد: این منطقه با حضور ۱۲ استان، یکی از قوی‌ترین مناطق کشور به‌شمار می‌رود که بسیاری از ملی‌پوشان تکواندو در آن حضور دارند.
رئیس هیأت تکواندو شهرستان دشتی گفت: اعزام تیم به لیگ دسته یک، نخستین گام جدی در مسیر توسعه پومسه بانوان است و در برنامه‌های آتی نیز برگزاری دوره‌های آموزشی و استاژهای تخصصی برای ارتقای سطح فنی و کیفی تکواندوکاران در دستور کار قرار دارد.
ملاح زاده اظهار کرد: امید است با استمرار حمایت‌ها و برنامه‌ریزی اصولی، در آینده‌ای نزدیک شاهد درخشش این ورزشکاران در میادین ملی و بین‌المللی باشیم.
وی افرود: بر این اساس زهره فرهمند فر به عنوان سرمربی و سکینه بختیاری به عنوان مربی و سمانه خدری به عنوان سرپرست تیم پومسه هیات تکواندو شهرستان دشتی خواهند بود.
همچنین سمیه زنگنه به عنوان مدیر فنی،مسئولیت نظارت بر آموزش و توسعه بازیکنان را بر عهده خواهد داشت.
لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/210726