کد خبر: 210353 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 09 خرداد 1404 - 10:38
بازدید معاون عمرانی فرمانداری دشتستان از ایستگاه های آتش‌نشانی شهرداری تنگ ارم و آبپخش

اتحاد خبر:سروش گرمسیری نژاد، معاون عمرانی فرمانداری دشتستان، از ایستگاه های آتش‌نشانی شهرداری تنگ ارم و آبپخش بازدید کرد. وی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای آتش‌نشانی، بر ضرورت آمادگی کامل هنگام وقوع بحران تأکید کرد. 

اتحاد خبر: معاون عمرانی فرمانداری دشتستان، از ایستگاه های آتش‌نشانی شهرداری تنگ ارم و آبپخش بازدید کرد. وی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای آتش‌نشانی، بر ضرورت آمادگی کامل هنگام وقوع بحران تأکید کرد.  



به گزارش اتحاد خبر ،سروش گرمسیری نژاد،با اشاره به اهمیت مدیریت بحران، اظهار داشت: شهرداری‌ها باید در هزینه‌کرد و تخصیص بودجه، توجه ویژه‌ای به حوزه مدیریت بحران، به‌ویژه بخش آتش‌نشانی داشته باشند و اقدامات لازم را در این زمینه به‌طور جدی پیگیری کنند.

بازدید گرمسیری نژاد از ایستگاه های آتش‌نشانی در راستای ارزیابی امکانات، بررسی آمادگی نیروها و تأکید بر ارتقای سطح خدمات ایمنی و امدادی انجام شد.






 

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/210353