کد خبر: 207863 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 28 فروردين 1404 - 08:41
تخصیص ۱۷ میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در استان بوشهر

اتحادخبر: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تخصیص ۱۷ میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در استان بوشهر خبر داد.

اتحادخبر: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تخصیص ۱۷ میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در استان بوشهر خبر داد.

تخصیص ۱۷ میلیارد ریال برای مقابله با آفت و هرس نخیلات در استان بوشهر

به گزارش مهر، کبری توکلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌ها هرس و تکریب نخیلات لازم و ضروری است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: برای هرس، تکریب و تغذیه نخیلات ۱۷.۵ میلیارد ریال تخصیص یافته است..

وی با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر ۱۰ هزار هکتار از نخلستان‌های استان درجه یک نیستند که نیاز مبرم به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر با بیان اینکه مدیریت باغات درجه ۲ خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌های چوب‌خوار در سطح استان شده است.

توکلی بیان کرد: امیدوارم با اجرای طرح مذکور شاهد بهینه‌تر شدن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر باشیم.

وی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در راستای اهداف وزارت جهاد کشاورزی مورد توجه ویژه قرار دارد.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/207863