کد خبر: 207851 ، سرويس: استان بوشهر
تاريخ انتشار: 28 فروردين 1404 - 08:15
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی بوشهر؛
فرآیندهای سرمایه‌گذاری در بوشهر بازبینی و تسهیل می‌شود

اتحادخبر: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر گفت: فرآیندهای سرمایه‌گذاری در این استان در دو بخش مراحل ورود متقاضی و اجرای پروژه تا بهره‌برداری و نظارت‌های دوره‌ای و بهبود، با هم‌افزایی دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود بازبینی و تسهیل می‌شود.

اتحادخبر: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر گفت: فرآیندهای سرمایه‌گذاری در این استان در دو بخش مراحل ورود متقاضی و اجرای پروژه تا بهره‌برداری و نظارت‌های دوره‌ای و بهبود، با هم‌افزایی دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود بازبینی و تسهیل می‌شود.

فرآیندهای سرمایه‌گذاری در بوشهر بازبینی و تسهیل می‌شود

به گزارش ایرنا؛ رسول زارعی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در استان بوشهر از مرحله ورود متقاضی تا اجرای طرح و بهره‌برداری نهایی، نیازمند سازوکار دقیق، هماهنگی میان دستگاه‌ها و رفع موانع پیش‌رو است.

وی ادامه داد: از واگذاری زمین و تغییر کاربری گرفته تا دریافت مجوزهای لازم، باید مسیر برای سرمایه‌گذاران تسهیل شود.

زارعی با اشاره به نشست کارگروه اقتصادی استان بوشهر در روز پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ به ریاست استاندار بوشهر افزود: در این نشست که با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، گفتمان جدی برای بررسی مجدد روندهای موجود، شناسایی نقاط ضعف و برنامه‌ریزی برای برطرف کردن آنها انجام گرفت.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر با تاکید بر اهمیت واگذاری زمین به افراد واجد صلاحیت بیان کرد: در حوزه امور اراضی، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی لازم است دقت بیشتری صورت گیرد تا زمین به متقاضیانی داده شود که صلاحیت فنی دارند، نه فقط کسانی که به‌دنبال بهره‌مندی از مزایای زمین هستند.

زارعی ادامه داد: همچنین، در صورت اجرای نشدن پروژه، باید امکان بازگشت زمین به دولت فراهم باشد.

وی گفت: در گام بعدی، تامین منابع مالی اهمیت بالایی دارد زیرا کسانی که منابع مالی لازم را خودشان در اختیار دارند، کمتر با چالش مواجه می‌شوند اما متقاضیانی که نیازمند تسهیلات بانکی هستند، باید بر اساس اولویت‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

زارعی بیان کرد: سال گذشته بیش از 36 هزار میلیارد ریال تسهیلات خرد و کلان برای طرح‌های کوچک و بزرگ در استان تخصیص یافت که بخشی از آن امسال نیز پرداخت خواهد شد. در همین راستا، دبیرخانه ستاد سرمایه‌گذاری و دبیرخانه تسهیلات بانکی در استان با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط، زمینه حمایت هدفمند از پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالا را فراهم می‌کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی بوشهر با بیان اینکه برخی پروژه‌ها وارد فاز بهره‌برداری شده‌اند، افزود: باید از مراجعه‌ها و دخالت‌های غیرضروری و سلیقه‌ای برخی دستگاه‌ها که ممکن است خلل در روند کار تولیدکنندگان ایجاد کند، جلوگیری شود و فضا برای فعالیت آرام و مستمر آنها بوجود آید.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/207851