کد خبر: 207766 ، سرويس: یادداشت
تاريخ انتشار: 26 فروردين 1404 - 11:13
اختصاصی اتحاد خبر
خودزنی به چه قیمت!!!

اتحاد خبر - ابوذر خمش آیا : شایان ذکر است که معمولا تغییر در مناسب اداری یک اصل محسوب شده و بنابر ضوابط حقوقی اداری می تواند عواملی همچون تغییر دولت ها،عملکرد مدیران،بازنشستگی و...داشته باشد.اصولا این تغییرات در استان ها و سرزمین های سنتی تر با چالش های بیشتری مواجهه است.در استان بوشهر و بنابر رسم دیرینه همچون دیگر استان ها با تغییر دولت ها تغییرات شروع شده است .خارج از نگاه سیاسی،در این خصوصذکر چند نکته لازم به نظر می رسد...

 

ابوذر خمش آیا


شایان ذکر است که معمولا تغییر در مناسب اداری یک اصل محسوب شده و بنابر ضوابط حقوقی اداری می تواند عواملی همچون تغییر دولت ها،عملکرد مدیران،بازنشستگی و...داشته باشد.اصولا این تغییرات در استان ها و سرزمین های سنتی تر با چالش های بیشتری مواجهه است.

 

در استان بوشهر و بنابر رسم دیرینه همچون دیگر استان ها با تغییر دولت ها تغییرات شروع شده است .خارج از نگاه سیاسی،در این خصوصذکر چند نکته لازم به نظر می رسد.

 

گاها شاهدیم برای دستگاه های اجرایی یا حتی غیر اجرایی (انتظامی ...)مدیران در سطح استان و شهرستان مطرح می شوند و علی رغم مثبت بودن استعلامات لازم شروع به شایع پراکنی ،تهمت و نشر اکاذیب می نمایند .

 

متاسفانه بعضی از جراید و سایت ها و پایگاه های خبری نیز وارد این بازی غیر جوانمردانه می شوند.هر چند نقد منصفانه مثبت و قابل ستایش است اما اگر این نقد جنبه تخریبی داشته باشد هم شرعا و هم قانونا پسندیده نمی باشد.گاها مشاهده میشود شخص مورد نظر متخصص،باکارنامه قابل دفاع و موجه بوده و به مصاحبه فنی و علمی و تخصصی نیز به مرکز(سازمان متبوع)دعوت میشود ولی متاسفانه هم چنان شاهد تخریب ایشان و نشر اکاذیب توسط بعضی از سایت های خبری می‌باشیم.

 

هم چنان که مستحضرید با توجه به تعریف قانون از جرم نشر اکاذیب متوجه می‌شویم که این جرم زمانی محقق می‌شود که فردی با هدف ضرر رساندن به دیگران و یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات اقدام به اظهار اخبار کذب درباره دیگران نماید و این خبر کذب را انتشار دهد.جرم نشر اکاذیب در ماده ۶۹۸قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است.

 

غرض از این نوشته خارج از جانب داری از شخصی خاص یا گروه و حزب خاصی نوشته شده است لذا دوستان و قشر زحمت کش اهالی رسانه را به تهیه و انتشار اخبار موثق و حمایت از سرمایه های انسانی و متخصص بومی دعوت می نمایم.

 

ان شالله‌ با هم افزایی و توجه ویژه به نیروهای توانمند فارغ از نگاه سیاسی شاهد شکوفایی بیشتر مدیران استان باشیم. و در پایان متذکر می گردد بعضی از گزینه های مدیریت در سطح استان به هر قیمتی و با زیر پا گذاشتن ارزشها و اخلاق و قانون بدنبال کسب مقام و موقعیت نباشند.

لينک خبر:
https://www.ettehadkhabar.ir/fa/posts/207766